UKRADLI MI ANTÉNU...
UKRADLI MI ANTÉNU...
Dnes ráno jsem jako vždy vyjel v 6:15 hod do práce. Zapínám rádio, abych si poslech Nort Music - práskač.
Rádio mi nějak neobvikle šumělo, tak dávám automatický hledání, kdy signál se nějak nelepšil, přestal jsem tomu věnovat pozornost a jel do práce.
Večer se vracím z práce a opět se snažím zapnout rádio, tentokrát mi rádio našlo BBC...opět na to kašlu a jedu domu. Po příjezdu na přilehlé parkoviště u baráku zaparkuju a jdu do kufru pro Notebook, zavírám kufru a příčinu nefunkčnosti rádia mám před sebou...ODŽROUBOVANÁ ANTÉNA. Koukám, dnes se krade fakt všechno.
Tímto se chci zeptat, kde seženu novou anténu a kolik mě ta sranda bude stát?
Dík předem
Rádio mi nějak neobvikle šumělo, tak dávám automatický hledání, kdy signál se nějak nelepšil, přestal jsem tomu věnovat pozornost a jel do práce.
Večer se vracím z práce a opět se snažím zapnout rádio, tentokrát mi rádio našlo BBC...opět na to kašlu a jedu domu. Po příjezdu na přilehlé parkoviště u baráku zaparkuju a jdu do kufru pro Notebook, zavírám kufru a příčinu nefunkčnosti rádia mám před sebou...ODŽROUBOVANÁ ANTÉNA. Koukám, dnes se krade fakt všechno.
Tímto se chci zeptat, kde seženu novou anténu a kolik mě ta sranda bude stát?
Dík předem
Astra H Caravan, 1,9 CDTi 110KW, r.v. 2006
- Reklama
Re: UKRADLI MI ANTÉNU...
Neprovedl jsi v praci nekomu neco osklivyho? 

Prvni Astra G 1.6 74kW, druha Astra H 1.6 77kW a do tretice Astra J 1.4 turbo 103kW;-)
Jen tak trosku mimo, dneska sem smejdil po doplnkach na e-bayi a tma je anten plno
Ale nechat si poslat antenu z reichu je prece jen trosku divny
Ja bych osobne zacal telefonatem do Opela.....

Prvni Astra G 1.6 74kW, druha Astra H 1.6 77kW a do tretice Astra J 1.4 turbo 103kW;-)
v oplu cca 500
Zprávy pouze emailem na info zavináč doopla.cz
Tiež už som jednu kupoval, dúfam, že viac nebudem musieť. Ináč som za ňu vyvalil cca. 43 Eur, ale to je k rádiu CD 70 NAVI, na rádio bez navigácie, bude určite lacnejšia. Keď máš navigáciu, tak si za to zaplatíš. Ja keď som prišiel do Opla, tak mi jeden mechanik ponúkol na Astru H za cca. 17 eur, bez papiera, ale to bolo na rádio bez navi a k tomu malo to ešte iný závit, tak som si musel priplatiť. 

Opel Astra H Caravan 1,9 CDTi, 88 kW, 16V, OPC line 1
Ani nevíš kolik mě napadá nadávek...právě, že mám CD 70 s navigací...
Jsem pol...., jezdím ke krádežím každej den...zítra mám noční, běda jestli se mi dostane nějakej zloděj pod ruce
Jsem pol...., jezdím ke krádežím každej den...zítra mám noční, běda jestli se mi dostane nějakej zloděj pod ruce

Tak si zarobil! Tiež som si zanadával, ale čo už? Keď chceš, aby ti to fungovalo, tak musíš kúpiť. 

Opel Astra H Caravan 1,9 CDTi, 88 kW, 16V, OPC line 1
Hele, když ti koukám na ten miniaturní obrázek, máš tam užasný kola, předpokládám 18ky...PĚKNÝ
smazány citace,Samothe
smazány citace,Samothe