zlata metla čmouha
zlata metla čmouha
zdarec myslel jsem že se na to vykašlu ale neda mi to, na me zlate metle mam na zadnich levych dveřich jako by flek vypada to jako dostřiknuty 1/3 dveři a nebo je to špina zalezla do laku, je to při bližšim ohledani krapet jako by jinši odstin ale ne plně prosvita to jako by ,tak nevim no, zkusit rozleštit nějakym tim nano co je na aukro? Nebo čim myslite aby se jako by to s celilo, ale zda se mi když jsem to auto umyl parkrat v tom mistě tak je to miň aspoň muj diojem to auto je špinavy a po dešti tak to hazi podobne fleky všude ale když se to umyje tak jako by to zustalo na zadnich dveŕich v laku zažrany jako bliž k přednim dveřim ale asi to nevyřešime ale i tak........
astra h Z 16XEP Twinport n JOY 2004 SPORT OP-COM XENONY AFL
- Reklama
Re: zlata metla čmouha
Mám tu samou barvu jako ty,chci nastříkat křídlo ale tu barvu u nás v katalogu ještě nemají tak si ji budu asi muset nechat namíchat,koukal jsem na tu šmouhu ale nic tam nevidím.
Astra H Enjoy 1,7CDTI-2005-čtyřkotouč,ABS,AAC,CD30MP3,8XAirbag,El okna i zrcátka,centrál,multifunkční kožený volant,origo 16 Opel,Opc křídlo,zlatá metalíza.