Větrák potřebuješ bo jak dýchám namrzá přední sklo.Myslím že sundáním teploty zastavíš přívod vody do topení.Nějak to jít mosí bo by to topilo aj v létě.I kdyš nemáš puštěný ventilátor tak Ti to přes topení stejně bude chládnout náporovým vzduchem.Jezdím v astře první zimu tak kdybych tady plácal nesmysly tak mě prosím někdo zkušenější opravte. DíkJuray píše:Já myslím že ani nemusíš sundavat teplotu, stačí když se vypne větrák na 0. Řekl bych že jde teplá voda do tělesa topení tak jako tak, ale nevím to jistě.
Pokec o čemkoliv a OT
Re: pokec o čemkoliv a OT
ASTRA H 1.6 16v 85kw CARAVAN r.v.2011
- Reklama
Taky to nevím jistě ale myslím že právě do topení jde teplá voda ihned (malý okruh?) a v autě při nastavení teploty se jen pomocí klapek míchá teplý vzduch z radiátoru se studeným z venku. Jen tím že nastavíš "LO" tak jde studený vzduch z venku a tím pádem radiátor nechladne... snad neplácám blbiny
- destroyer_svk
Ked sa tu v poslednom case preberaju debaty ohladne teploty motora v tomto privetivom pocasi,zaseknute termostaty a vselico ine ... cez vikend som bol doma so sluzobnou Octaviou (benzin) a dnes rano pri -12 C sice naskocila na prvy raz bez vahania ale kym som zavrel za sebou branu tak sa triasla na volnobehu ako HTP a bolo to riadne citit vo vnutri.A teply vzduch skor ide z mojej Astry (mam sice QH a snazim sa byt objektivny ), teplota chladiacej podla budikov na 90 C asi po 15 km jazdy.Takze ani tie benzinove motory to nemaju vyhrate ... aj ked mozu byt a vo vacsine pripadov su vo vyhode.
Astra H Caravan Cosmo 1,9 CDTI OPC Look
VW Golf Variant VII 1,4 TSI DSG Highline
Škoda Octavia III 2,0 TDI DSG Elegance - ex
Škoda Felicia 1,3 GLX
VW Golf Variant VII 1,4 TSI DSG Highline
Škoda Octavia III 2,0 TDI DSG Elegance - ex
Škoda Felicia 1,3 GLX
- Oťas
- Kontaktovat uživatele:
Přesně tak....topení jako takový nevypneš.Juray píše:Taky to nevím jistě ale myslím že právě do topení jde teplá voda ihned (malý okruh?) a v autě při nastavení teploty se jen pomocí klapek míchá teplý vzduch z radiátoru se studeným z venku. Jen tím že nastavíš "LO" tak jde studený vzduch z venku a tím pádem radiátor nechladne...
Astra H 1.9CDTI Enjoy 88kW / 280Nm kombi, nyní 104,3kW / 321Nm, Bi-xenon, bez DPF, EGR-OFF - teda přiškrcen...
OP-COM k dispozici
Astra G 1.6 16V hatchback,xenon,EGR-OFF
OP-COM k dispozici
Astra G 1.6 16V hatchback,xenon,EGR-OFF
Zrovna Bochum Ať si zavřou Polsko
...na Gliwice mi nešahej, mám odtut svoji Zafiru