Nafta nebo benzín ?
Re: Nafta nebo benzín ?
No to né ale crcačky s naftou kolem komína s kór v zimě, máš postřebu podobnou benzínu.
- Reklama
A benzín přitom netřepe celým autem
Za kolik Vam jezdi prumerne naftaci 1.9 88 kW?
Prvni Astra G 1.6 74kW, druha Astra H 1.6 77kW a do tretice Astra J 1.4 turbo 103kW;-)
v priemere 6-6,2 ale mám tam dosť aj krátké vzdialenosti....inak trebárs keď som išiel dlhú vzialenosť že som minul celú nádrž tak okolo 5-5,3....aspoň tak mi píše počitač
Inak rád by som dal preč DPF,ale mám strach aby EU za rok neprišla s niečim že každé auto ktoré bolo továrensky vyrobené s DPF to musí mať atd....
Inak rád by som dal preč DPF,ale mám strach aby EU za rok neprišla s niečim že každé auto ktoré bolo továrensky vyrobené s DPF to musí mať atd....
HONDA CIVIC 1,8 VTEC - 2008
EX - Opel Astra H 1,9 CDTI 88KW - rok 2005
EX - Opel Astra H 1,9 CDTI 88KW - rok 2005
- BikerMarius
Když beru týdení cesty Liberec - Jablonec a nějaké cukačky po městě tak 6,5-6,9(težkej kombik). Pravidelně jezdím Liberec - Ustí n/L a to mam tam 5,1 zpět 5,6 při rychlějším přesunu hlavně na kopec 6,2. Jsem zvědavej kolik bude v zimě.
To si piš, že každé auto které bylo vyrobené s DPF ho mít musí..to nemusí EU s ničím přicházetAdriano2 píše:......Inak rád by som dal preč DPF,ale mám strach aby EU za rok neprišla s niečim že každé auto ktoré bolo továrensky vyrobené s DPF to musí mať atd....
- Oťas
- Kontaktovat uživatele:
na to zapomeň.....Jocker píše: kór v zimě, máš postřebu podobnou benzínu.
Astra H 1.9CDTI Enjoy 88kW / 280Nm kombi, nyní 104,3kW / 321Nm, Bi-xenon, bez DPF, EGR-OFF - teda přiškrcen...
OP-COM k dispozici
Astra G 1.6 16V hatchback,xenon,EGR-OFF
OP-COM k dispozici
Astra G 1.6 16V hatchback,xenon,EGR-OFF
No, Otasi, tak jako ne uplne ale za 5 po meste v zime jezdit nebudes. bude to stale rozdil treba 2 litry jako v lete, ale v zime jsi na 7-8l a benal 9-10 s 1.8.
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Pokud to vztahnu na svoji 1.6 77kW, tak to moc velkej rozdil ve spotrebe neni. Ja sem dlouhodobe na 6,6
Prvni Astra G 1.6 74kW, druha Astra H 1.6 77kW a do tretice Astra J 1.4 turbo 103kW;-)
V zime zere kazdy auto