Absolutny suhlas. Bez vymeny ziaroviek, a to mam asi o 714 km menej. Zakupena v maji 2010. Ale na astre G som menil uz po 2 rokoch.Nerez píše:Já mám po 2 letech a 22 tis km pořád původní. Asi to u Classicu už vychytali
Dankina "astricka"
Re: Dankina "astricka"
Najkrajsia biela Astra H v nasom meste.
- Reklama
Chalani, nech vam vydrzia tie ziarovky co najdlhsie! Ja som uz stratila nervy, tak som to riesila dorabkou LEDiek
Som rada za kazdy nazor; ved nie kazdemu sa paci to, co ma ten druhy
Som rada za kazdy nazor; ved nie kazdemu sa paci to, co ma ten druhy
MAZDA 3, G120, Titanium Flash, RT, 2014
ex Opel Astra H 1,4 16V 2005
po pol roku od kupenia samostmievacieho vnutorneho spatneho zrkadla, ho konecne mam namontovane. nedokazem pochopit ako som bez neho mohla doteraz byt.
Ahojte,
musim sa pochvalit s novymi nalepkami na propagaciu tohto skveleho fora, ktore zdobia moju astricku, vdaka mojmu "privesku"
p.s. pre nezainteresovanych: moj "privesok" je moja draha polovicka
musim sa pochvalit s novymi nalepkami na propagaciu tohto skveleho fora, ktore zdobia moju astricku, vdaka mojmu "privesku"
p.s. pre nezainteresovanych: moj "privesok" je moja draha polovicka
Pekna reklama
Ale co tady delas v tuhle pozdni hodinu, ty nevis co je dnes za datum? Uz jsi mela davno nekde litat
Ale co tady delas v tuhle pozdni hodinu, ty nevis co je dnes za datum? Uz jsi mela davno nekde litat
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Nebol cas zavesit tuto fotku skor; robil ju Jirka (Cefa66) dna 20.03.2013, ked sme boli s mojou astrickou v Romanovom servise v Brne. Boli sme menit komplet predne brzdy a stabilizacne tyce.
Touto cestou by som sa chcela este raz podakovat Jirkovi za jeho trpezlivost a dobre odvedenu pracu.
Touto cestou by som sa chcela este raz podakovat Jirkovi za jeho trpezlivost a dobre odvedenu pracu.
dostanem nejaku zlavu na nahradne diely, ked robim taku reklamu?milosh píše:Pekna reklama
Lietat budem zajtra, dnes je vela "lietacov" na cestach
Sleva na dily v Brne u Romana
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
ok, tak dik, idem ho kontaktovat s linkom na Tvoju odpoved
skoda, ze som tie nalepky nemala v marci, ked som u neho bola
skoda, ze som tie nalepky nemala v marci, ked som u neho bola
Naposledy upravil(a) Frydex dne 30 dub 2013, 21:41, celkem upraveno 1 x.
Důvod: necituj poslední příspěvky, prosím
Důvod: necituj poslední příspěvky, prosím