Nekecej, ty ten výmysl Českých hereckých opilců znáš?bacardi píše:henten drvokocur = tamhleta veverka

Nekecej, ty ten výmysl Českých hereckých opilců znáš?bacardi píše:henten drvokocur = tamhleta veverka
Hej? Ale něhovor! Ja som zasa bol 4 roky v Liptovskom Mikuláši. ....bacardi píše:to si pis ! , ja sam som v cesku nejaky ten piatok zil , minimalne 1a1/2 roka na hore svateho sebastiana ked som bol na vojne ...
Kousek od tama jsem nedávno na Klínovci pomáhal rozchodit takovou designovou sociální chlastací chatičku nějakého milionáře. (vybavení: 6x plazma 50 palců v pokojíčcích + 1x 55 Bang a Olufsen za 700 000,-, koupelky od Vllroy a Bosh) Takový standard co známe všichni z domova.bacardi píše:na liptove je krasne, na sebiku to bolo trosku horsie , za mojich cias to tam bola mesacna krajina
Neblbni, takoví lidé většinou nemají moc čas čumět na bednu. Třeba ten olufsen je takový módní dolněk. Teda samo že to hraje....bacardi píše:![]()
![]()
![]()
tak to uz anotiez by som si dal povedat , ale toby ma odtial uz nikto nedostal , maximum z miestnosti do miestnosti
Tak mě by stačila skromnější nora. Bez elektroniky, internetu, telefonu, rádia jen s postelí a WC + pytel jídla a auto jako záloha. A na nějakou dobu se tam zašít. Pár týdnů by mi snad stačilo.bacardi píše:ved prave, ja by som si niekde na samote oddychoooool len aby som tam mal internet a auto
Naše další fóra: | astra-g.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |