Astra H 2008 - nízké sedadla?

Na co vše si dát pozor, rady při koupi ze zahraničí a další
Odpovědět
power2

Re: Astra H 2008 - nízké sedadla?

Příspěvek od power2 » 16 led 2013, 23:49

První dvě nemají fotku, aby bylo vidět na sedadlo z boku, jinak je to výborná věc na záda.

AUX vstup
Obrázek

Když tam je vstup napravo od ručky, umí ho. Když tam není, je nějaká šance ho tam dodělat

Reklama

destroyer_svk

Příspěvek od destroyer_svk » 16 led 2013, 23:59

Thom píše:je o 10tis levnější, ale první co mě upoutalo na fotkách je mnohem lépe vypadající prostor pod kapotou...
Suhlas s Filipom ... dnes som si zo zvedavosti prelustroval jedneho Superba,mimochodom tiez predaneho v Spanielsku (2005),na budikoch nieco cez 166 tkm,tiez top stav,vypucovany motor a blabla ... a v historii zaznam z polovice roku 2011 a stav 336 tkm. ;)
Astra H Caravan Cosmo 1,9 CDTI OPC Look
VW Golf Variant VII 1,4 TSI DSG Highline
Škoda Octavia III 2,0 TDI DSG Elegance - ex
Škoda Felicia 1,3 GLX

Thom

Příspěvek od Thom » 17 led 2013, 00:01

jééj tak ten AUX je super novinka, jak se půjdu projet, tak hned vyzkouším.. to by mě vyřešilo dost problémů...

a s tou bederkou to myslíš tak, že ta modrá za 115 ji nemá a u těch dalších to není vidět?

takže základní sedadla mají varianty ještě s/bez bederky a nastavení sklonu sedáku?

gomes psal že základní sedačky s nastavením sklonu jsou ve výbavě Essentia a Enjoy, podle VINKA je ta modrá za 125 Enjoy, takže by to teoreticky mohla mít... škoda že nemá nastavení těch beder, to jsem se díval.. mám hodně citlivé záda a potřebuji sedět výš a rovnějc, jak to jen jde...

k BS auto: mě za ty poslední měsíce přijde že buď jsou prodejci co Tě nutí a ti o tom autě ví všechno, žel i to co není pravda a pak jsou ti co tě nenutí, ale zase neví nic...

jezdím ve felicii, takže nemám žádné zkušenosti s ABS.. když jsem se byl projet nedávno v ceedu, tak jsem poprvé zažil zpětnou vazbu na brzdovém pedálu... když jsem se zeptal prodejce, že nemám ABS a jestli je tohle běžná zpětná vazba, tak nevěděl... :oops:
---------------------------
Astra H 1,8 XER 103kW
facelift 2008, Sport packet
hatchback

Thom

Příspěvek od Thom » 17 led 2013, 00:02

tak s tím superbem je to pořádný podvod, žel běžný... a v jaké historii byl ten záznam? v servisce snad ne, tak hloupí nebudou... ses dostal k záznamům servisu nebo jak?
Astra H 1,8 XER 103kW
hatchback

filipek013

Příspěvek od filipek013 » 17 led 2013, 07:26

Vyzera to tak z fotiek, ze ani jedna modra nema nastavenie bedrovej opierky. Neviem, ci sa este robili zvlast aj verzie bez nastavenia sklonu sedaku.

Ak jazdis na Felde, tak uz aj toto je vybavy az az, no skus pohladat napriklad aj caravan s vybavou cosmo so sportovymi sedadlami a chod sa previest. V tych sa sedi inak ako v obycajnych a maju na 100% nastavenie bedrovej opierky. Mozno prides na to, ze caravan je lepsia volba ako kratka astra a vyber je tiez vacsi pri caravane. :D
Zafira 1,9 cdti, 88kW (chip 110kW), OPC line
Astra Caravan Cosmo Sport 1,9 CDTI, 110 kW, 2007 [/b] - ex

filipek013

Příspěvek od filipek013 » 17 led 2013, 07:46

Az teraz som si vsimol prispevok, kde si sa ma pytal ake sedadla som menil... :mrgreen: sorry nevsimol som si...

Ja som menil sportove polokozenne za Recaro sedadla, v teme o mojej astre najdes foto. Takze v podstate tie stare su napredaj za slusnu cenu ;)
Zafira 1,9 cdti, 88kW (chip 110kW), OPC line
Astra Caravan Cosmo Sport 1,9 CDTI, 110 kW, 2007 [/b] - ex

destroyer_svk

Příspěvek od destroyer_svk » 17 led 2013, 07:54

Thom píše:tak s tím superbem je to pořádný podvod, žel běžný... a v jaké historii byl ten záznam? v servisce snad ne, tak hloupí nebudou... ses dostal k záznamům servisu nebo jak?
Ano bezny podvod,ale ludia aj tak take auta kupia lebo je to zakon trhu - dopyt a ponuka :D
Tu druhu cast otazky neries aj ked verim ze Ta velmi zaujima ... :|
Astra H Caravan Cosmo 1,9 CDTI OPC Look
VW Golf Variant VII 1,4 TSI DSG Highline
Škoda Octavia III 2,0 TDI DSG Elegance - ex
Škoda Felicia 1,3 GLX

Thom

Příspěvek od Thom » 17 led 2013, 10:07

jako ty caravany taky nevypadají tak špatně... ale to jsme zpět u tématu jak moc přizpůsobovat to co chci praktickým požadavkům..

je pravda že mám 2 roky combika a kufr mám neustále plný pracovních věcí, takže to asi bude šok, na druhou stranu víc než půlka kufru je opravdu skladiště a klidně by ty věci mohli ležet ve sklepě.. mno a ta třetina co zbude se do hatchbacka vleze v pohodě :))

taky je pravda že nemám rodinu ani v dohlednu, takže si říkám že kombi je asi zbytečné a mohl bych konečně zas mít kratší auto a "hezčí" auto....

jo a mladší benzínové caravany do 150tis resp. 130ti v nabídce zrovna moc nejsou... natožtak cosmo výbava :)

EDIT:

tak jedině tento vypadá hezky http://www.tipcar.cz/inzerat/opel-astra ... 19844.html ale automatu teda nejsem moc nakloněn.... no myslím že zůstanu o hatchbacku :)
Astra H 1,8 XER 103kW
hatchback

kulisek91

Příspěvek od kulisek91 » 17 led 2013, 10:17

Thom píše:
taky je pravda že nemám rodinu ani v dohlednu, takže si říkám že kombi je asi zbytečné a mohl bych konečně zas mít kratší auto a "hezčí" auto....
mě je 21 a mám 2 kombíka a to s ním taky jezdím sám. Malé auta já osobně rád nemám,proto jsem volil toto auto :) věčně někde jezdím tak jako ložnice dobrý ne ? ;). Ale zase je pravda že né každý člověk chce sebou táhnout tak veliké auto
Miluji svou vodní dýmečku...jedna z mála žen, na které bych nedal v životě dopustit.Nikdy mě nepodvede, nehádám se s ní.. Jen někdy škoda, že kouřím já jí a né ona mě!

Thom

Příspěvek od Thom » 17 led 2013, 11:29

jj jako ložnice se může hodit, nad tím jsem taky uvažoval... ale asi je opravdu velmi málo situací kdy potřebuju přespat a nejde to venku pod širákem či ve stanu...

a taky mám rád větší auta, nemohl bych si koupit fabii, corsu apod... tohle je takové menší střední auto :D

combik je fakt praktický a proto bych jej rád... ale kompaktnější autíčko je taky o něčem jiném... hmmm není to jednoduché udělat rozhodnutí na pár let :D
Astra H 1,8 XER 103kW
hatchback

Odpovědět