Opel Zafira B vs. Chevrolet Orlando
Re: Opel Zafira B vs. Chevrolet Orlando
i kdyby to bylo pořád daewoo, tak by byli pitomí, kdyby nešli s kvalitou nahoru jako hyundai a kia...
- Reklama
Současného Chevroletu bych se rozhodně nebál
To sou kecy od vas - kia a hyundai nam oplarum jeste ukazou jak se delaj auta
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Souhlas!!! Take se obavam ze korejci ukazou nejen cely evrope jak se delaj auta za ceny, o kterych nema min. VW a spol. ani poneti
Prvni Astra G 1.6 74kW, druha Astra H 1.6 77kW a do tretice Astra J 1.4 turbo 103kW;-)
Jedno orlando stoji v Olomouci v bazu 299...viděl jsem z cesty
si pišmilosh píše:To sou kecy od vas - kia a hyundai nam oplarum jeste ukazou jak se delaj auta
To tady neříkej, nebo se tady Samothe začne vytahovatmilosh píše:To sou kecy od vas - kia a hyundai nam oplarum jeste ukazou jak se delaj auta
No, a už je to tady
no dělal jsem par zaručních oprav na Chevrolety a opravdu bych blil na přístup Ceského zastopení bo kdo ma garance nastarosti..
Naposledy upravil(a) Fritol dne 03 zář 2012, 21:14, celkem upraveno 2 x.
http://www.danceradio.cz:)
ASTRA-G-2.0 -X20DTL,Hatchback 5dv.1998
Diagnostika:op-com v.1.39 (CZ) / Hradec Kralové a okolí
ASTRA-G-2.0 -X20DTL,Hatchback 5dv.1998
Diagnostika:op-com v.1.39 (CZ) / Hradec Kralové a okolí
No tak stačí se podívat na Daewrolet a Hudlaj forum,najít si čas a pořádně pročíst,no a člověk si udělá obrázek Ty naše auta nejsou bez závad,ale alespon si umíme, teda většina z nás o těch problémech podebatovat.Ovšem u rýžožroutů,když to vidím,se musím smát.Tam okecají cokoliv,i sebevážnější problém a prostě ty auta jsou bez chyb Většinou se tam ta debata uzavře větou,a co bys chtěl za ty peníze,no děkuju pěkně A to ještě mají tu drzost nazývat Oply Soplem,to je komedie
Moje Zafirka 1,9cdti 88kw