Opel Astra H Caravan 1,7CDTi
Re: Opel Astra H Caravan 1,7CDTi
Dorobenie vnutornych list nalepenim ciernej lesklej folie co sa pouziva na polep aut
Opel Astra H Caravan 1,7CDTi 74kw chip
- Reklama
dalsi polep
Je to na predstavu urobene za jeden den asi folia bola nekvalitna bez airfree ked bude cas bude nalsedovat bud znova polep kvalitnou foliou alebo skor vodna grafika ci striekanie na cierno
Je to na predstavu urobene za jeden den asi folia bola nekvalitna bez airfree ked bude cas bude nalsedovat bud znova polep kvalitnou foliou alebo skor vodna grafika ci striekanie na cierno
- Přílohy
Opel Astra H Caravan Z17DTL 59kW
este som dorabal osvit pod nohami foto mozno dnes
Tak foto svetla pod nohy
v predu 25cm led pas 5050 vzadu 15cm led pas 5050 modra farba
otvoris svieti a zatvoris stmavne a nesvieti
Dokazem aj vypnut cele vnutorne osvetlenie a vypne aj tie pasy modre, tlacitkom vid predosly prispevok
v predu 25cm led pas 5050 vzadu 15cm led pas 5050 modra farba
otvoris svieti a zatvoris stmavne a nesvieti
Dokazem aj vypnut cele vnutorne osvetlenie a vypne aj tie pasy modre, tlacitkom vid predosly prispevok
Naposledy upravil(a) Q-čko dne 15 dub 2014, 22:57, celkem upraveno 2 x.
dorobenie vystrazneho svetla na piatych dverach napojene na vnutorne osvetlenie kufra
6led pasik otvoris svieti , zavres a nesvieti
6led pasik otvoris svieti , zavres a nesvieti
Naposledy upravil(a) Q-čko dne 15 dub 2014, 22:53, celkem upraveno 1 x.
parada! kua ale nesviti to cosi malo?
prosimte, dal bys mi strucny ale vystizny navod pro nepolibeneho "jak na to" kama si vedl draty a kam to pripojil? planuju taky... diiiiiky
kufr je bombovy!
prosimte, dal bys mi strucny ale vystizny navod pro nepolibeneho "jak na to" kama si vedl draty a kam to pripojil? planuju taky... diiiiiky
kufr je bombovy!
To osvetlenie nôh dúfam svieti len pri otvorení dverí či aj za jazdy??
Tusim si jediny co cita a pridava komenty
To osvetlenie na nohy svieti super a zda sami ze to je az moc silne teda premna je to fotee mobilom skusim to scvaknut dig fotakom scito bude rovnake skusim pridat potom na porovnanie....
Osvetlenie na kufri je uplne jednoduche: kable som tahal z vnutorneho svetielka v kufri, po stlpiku hore, je tam prechodka ceznu som dal normalne dvojlinku a po kabloch tahal asi do stredu kufra tam som rozvetvil na dva krat cize lavu a pravu stranu vnaznacil a vyvrtal na kazdu led dierku zje to taky iny led pasik, zapojil, popajkoval a fici cize ak zavres kufor sa vypne otvoris zapne .
mam dve osvetlenia urobene vo vnutri kufra lava prava strana aj a chystam tie cervene svetla dorobit na predne dvere cize ak otvorim bude svietit a zavirem zhasne tak isto...
hadam to aspon troska pomohlo
To osvetlenie na nohy svieti super a zda sami ze to je az moc silne teda premna je to fotee mobilom skusim to scvaknut dig fotakom scito bude rovnake skusim pridat potom na porovnanie....
Osvetlenie na kufri je uplne jednoduche: kable som tahal z vnutorneho svetielka v kufri, po stlpiku hore, je tam prechodka ceznu som dal normalne dvojlinku a po kabloch tahal asi do stredu kufra tam som rozvetvil na dva krat cize lavu a pravu stranu vnaznacil a vyvrtal na kazdu led dierku zje to taky iny led pasik, zapojil, popajkoval a fici cize ak zavres kufor sa vypne otvoris zapne .
mam dve osvetlenia urobene vo vnutri kufra lava prava strana aj a chystam tie cervene svetla dorobit na predne dvere cize ak otvorim bude svietit a zavirem zhasne tak isto...
hadam to aspon troska pomohlo
DEKUJU' !!!
skvele, mam dalsi inspiraci, a dvere by byly taky suprove total!
prosimte, a poradis jak na ty nohy? s tim si nevim rady..kama kable tahnout a na co pripojit, a jak pise Madox, sviti to stale nebo jen pri otevrenych dverich?
skvele me se to moc libi, jj budu rad za lepsi foto
skvele, mam dalsi inspiraci, a dvere by byly taky suprove total!
prosimte, a poradis jak na ty nohy? s tim si nevim rady..kama kable tahnout a na co pripojit, a jak pise Madox, sviti to stale nebo jen pri otevrenych dverich?
skvele me se to moc libi, jj budu rad za lepsi foto