Astra H Estate Z17DTH Cosmo,EX- Astra H estate,Z19DT
- Reklama
Re: Henrieta Astra caravan H 2008
samothe mal si vidiet moju tvar ked som daval dole pasky..som nedychal ani..hehe tie priecne pruhy to bude porod..lol
ASTRA H estate Z17DTH 74kw,COSMO
EX Astra H estate 08 1.9cdti 74kw ,vybava Catch me now ,Henrieta silver&black edition
EX ceed 1.4 Ex 2007
EX Astra H estate 08 1.9cdti 74kw ,vybava Catch me now ,Henrieta silver&black edition
EX ceed 1.4 Ex 2007
po dnesnom rane streknem uz definitivne do cierna aj ostrekovace svetiel..rano pridem na parking..kukam auto vedla mna z lava prava..vraviim si ok su na tesno..kuknem dopredu a auto ma zablokovalo a sofer nikde..paradicka...farba isla az na plast na pravom ostrekovaci a trosku na narazniku..lebo som mu zobral pravou stranou jeho zadok na 206tke..on nemal nic ja sramy jak maaaria...druhe auto s lava som chytal zadnym blatnikom..no komedia..ale vysiel som..este ze som bol predkom..bo keby zadkom tak tam pic..jem doteraz
inak zrovna vcera som kukal na auto..ze ked davam zadok do cierna..tak upravime trosku aj predok..premyslal som prave nad krytmi osterkovacou ze by boli perfektne v ciernom....v kombinacii s ciernymi svetlami budu cierne ostrekovace baladicka..uz sa tesiim
inak zrovna vcera som kukal na auto..ze ked davam zadok do cierna..tak upravime trosku aj predok..premyslal som prave nad krytmi osterkovacou ze by boli perfektne v ciernom....v kombinacii s ciernymi svetlami budu cierne ostrekovace baladicka..uz sa tesiim
EX ceed 1.4 Ex 2007
EX ceed 1.4 Ex 2007
Ahoj astrak ,ja som tiež od Topolčian ,ale žijem v čechach,mame stejnu farbu
To třetí brzdový vypadá dobře, čím jsi to prosím stříkal?
maco..supeer len skoda ze zijes tam
pepino diiik,je to duplycolor tuning transparent akryl sprej na zatmavenie svetiel..vynikajuca prilnavost aj odolnost ..odporucam
pepino diiik,je to duplycolor tuning transparent akryl sprej na zatmavenie svetiel..vynikajuca prilnavost aj odolnost ..odporucam
EX ceed 1.4 Ex 2007
EX ceed 1.4 Ex 2007
taak osterkovace napol hotove..a preco napol...lebo je to matny lesk cierna farba..urobene iba na skusku...cize veselo mozem stirekat lesklu ciernu jupiiii
sorry o5 za kvality poruke bol len mobil nok 6500 ci aky to je
no a mozte spustit ako sa to nehodii
booooze cil nato kukaaam taaa kvalita je faaakt strasnaaaaaa sorryyyy ,ale nazivo je to cool a ked to bude v lesku no mnamky
sorry o5 za kvality poruke bol len mobil nok 6500 ci aky to je
no a mozte spustit ako sa to nehodii
booooze cil nato kukaaam taaa kvalita je faaakt strasnaaaaaa sorryyyy ,ale nazivo je to cool a ked to bude v lesku no mnamky
EX ceed 1.4 Ex 2007
EX ceed 1.4 Ex 2007
Sorry, ale vypadá to jako nenastříkaný náhradní díl. No hlavně že se to líbí tobě, já jsem to moc nepochopil
pri tych matnych mriezkach na narazniku to nebude pekne vyzerat ked to bude leske.
potom uz aj tie mriezky treba streknut do lesklej.
potom uz aj tie mriezky treba streknut do lesklej.
neberte zivot vazne aj tak z neho nevyviaznete zivy
astra 1.7cdti 74kw
kadett Gsi
astra 1.7cdti 74kw
kadett Gsi
no nepochopil,pisal som ze matna cierna´,cize to vyzera ako nenastrikany diell,bol to len test ,matny sprej som mal po ruke tak som to skusil ako to bude vyzerat ..len ten kontrast cierna-strieborna a ten tam je....samo ze to pojde do cierneho lesku vo finalea nebude to vyzerat ako nahradny diel...hruba chrom.cast masky pojde do cierneho lesku asi tiez
miky ..aj na tom sa pracuje..uvidiime
miky ..aj na tom sa pracuje..uvidiime
EX ceed 1.4 Ex 2007
EX ceed 1.4 Ex 2007