Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
Re: Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
Počasí bylo dneska sice jako na jaře, ale taky jsem přezul a nahodil gumové koberečky. Aspoň byla při mytí letních kol příjemná teplota.
- Reklama
Astřule je nablejsklá, ošetřené gumové těsnění a vypadá zase jak kdyby vyjela z linky. Takže zimo pod do nás .. (až na ty zimní pneu, který jsou lehce sjetý))
Cez vikend som prezul uz aj ja, najprv Punto a potom Zafiru, uz som spat na 5-lucoch. Babral som sa s tym cez hodinu, lebo pri konci som zistil, ze ked mi menili pneu z diskov na disky, tak moje povodne oznacenie uz neplati a musel som to vsetko znova odmontovat a presuvat
Tak dnes test tlmičov na STK. Mám IDS+, trošku ma zaskočili hodnoty, keď som tu čítal že tieto tlmiče majú vydržať vcelku dosť a ja mám predné už 63-69%. Auto bolo 9 rokov v nemecku kde majú predsalen lepšie cesty ako tu, tak som dúfal že budú v lepšom stave trošku. Ale kto vie ako sa na ňom jazdilo...
Okrem toho aj test prednej nápravy na hydraulickej stolici, pretože sa mi predná náprava moc nezdá, trocha buchoce a tiež vibruje pri 80-90kmh hlavne pri brzdení. Jediná závada aj to nie vážna sú voľnejšie zadné silenbloky, ale všetci čo to už skúľali tvrdia že by to problémy robiť nemalo žiadne, že to nie je zatiaľ veľa.
Okrem toho aj test prednej nápravy na hydraulickej stolici, pretože sa mi predná náprava moc nezdá, trocha buchoce a tiež vibruje pri 80-90kmh hlavne pri brzdení. Jediná závada aj to nie vážna sú voľnejšie zadné silenbloky, ale všetci čo to už skúľali tvrdia že by to problémy robiť nemalo žiadne, že to nie je zatiaľ veľa.
EX:Opel Astra 1.6 85kW 2009 (Z16XER)
EX: Opel Astra 1.6 77kW 2005 (Z16XEP), Irmscher packet
EX: Opel Astra 1.6 77kW 2005 (Z16XEP), Irmscher packet
Při 100k km sem měl test a byl 89 - 93%. Auto taky ze SRN s CDC (IDS+)
- BikerMarius
Tak dneska nás Astřička po 16ti dnech čekání v Norimberku na letišti dovezla super rychle (1-4:30 AM) domů. Trochu jsem se bál ale naskočila jako bez váhání
Kde jsi lital?
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- BikerMarius
Po turecku a to doslova Istanbul , Adana, Izmir. Trochu jsme si prodloužili léto.
To chce Ale na koupani uz to moc nebylo ne?
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- BikerMarius
No to ne ale na proskoumávání měst počasí super. I když v moři jsme se jednou koupali když bylo 25°C