Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
Re: Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
co auto 2 měsíce sleduju...
studený start - na drc
teplý start - točí déle a chce přidávat plyn, bez plynu se mu nechce
všechno jinak OK, jen spotřeba na volnoběh bez klimy 1,2 - 1,5 litru zahřátý.
Koupeno nové v čr, jsem druhý majitel, pořád servisované u Autovars. Mám k nim zajet se skromným dotazem, nebo tu mrchu hodit ze skály, nebo se nic neděje? Můj první diesel v životě, tak se nezlobte
studený start - na drc
teplý start - točí déle a chce přidávat plyn, bez plynu se mu nechce
všechno jinak OK, jen spotřeba na volnoběh bez klimy 1,2 - 1,5 litru zahřátý.
Koupeno nové v čr, jsem druhý majitel, pořád servisované u Autovars. Mám k nim zajet se skromným dotazem, nebo tu mrchu hodit ze skály, nebo se nic neděje? Můj první diesel v životě, tak se nezlobte
Astra H Z19DT caravan
Astra G Z16XE caravan
Fabia 1,2 HTP - služební
Omega A C24NE caravan
Omega A C20NE
Astra G Z16XE caravan
Fabia 1,2 HTP - služební
Omega A C24NE caravan
Omega A C20NE
- Reklama
jak byl duvod koupe nafty? mel jsi koupit benzn 1.8 spotreba by byla o litr vyssi ale bez problemu
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
1,2 - 1,5 na volnobeh je podla mna vela. Ja mam max 1,2 no bezne je to 0,9 - 1,1 a to mam automat. Pri zaradenej rychlosti a stani na brzde mi ukazuje tak 1,2 - 1,4. A to mi neukazuje presne kedze realna spotreba je oproti palubaku cca o 0,9 nizsia.
Ak sa o neho bude dobre starat tak by sa nic nemalo stat.
Ak sa o neho bude dobre starat tak by sa nic nemalo stat.
milosh: důvod byl jednoduchý, auto po příbuzném, jezdil s ním jenom on, nikdy nebourané, servisované, za hodně dobrou cenu.... Kdybych koupil nové vstřiky, čerpadlo, spojku a dvouhmotu, pořád jsem hluboko pod běžnou prodejní cenou.
Mám nastaveno odhadem 850 otáček na volnoběh, to je OK?
Mám nastaveno odhadem 850 otáček na volnoběh, to je OK?
Astra H Z19DT caravan
Astra G Z16XE caravan
Fabia 1,2 HTP - služební
Omega A C24NE caravan
Omega A C20NE
Astra G Z16XE caravan
Fabia 1,2 HTP - služební
Omega A C24NE caravan
Omega A C20NE
- sladas opc
- Kontaktovat uživatele:
no nevim sice za kolik si koupil ale myslim ze kdyby si koupil spojku i s dvouhmotou od LUK a k tomu vstriky tak si myslim ze bys byl az moc nad cenou toho auta..tyto veci nejsou vubec levne a dovolim si tvrdit ze bys tam byl hned za 100 tisic kdyz bys kupoval tyhle veci nove!!!
Opel Astra OPC
no.... koukám na ty ceny jako výr , žil jsem někde jinde, snad to spadne, než budu něco potřebovat.
dvouhmota 25 (ty brďo, tu jsem tipoval okolo 15-ti), spojka 15, vstřiky 12, čerpadlo 21, ceny z kelly beze slevy... dostal bych se na ceny běžnou na tipcars
Asi to přeháním, jsem zvyklej z benzínů na okamžitý chytnutí, studený to čapne hned a zahřátý s nepatrným přidáním plynu za jednu vteřinu? To snad bude OK. Jen za spotřeba na volnoběh mne překvapila, že ji mají ostatní tak malou, ale přej a bude ti přáno
dvouhmota 25 (ty brďo, tu jsem tipoval okolo 15-ti), spojka 15, vstřiky 12, čerpadlo 21, ceny z kelly beze slevy... dostal bych se na ceny běžnou na tipcars
Asi to přeháním, jsem zvyklej z benzínů na okamžitý chytnutí, studený to čapne hned a zahřátý s nepatrným přidáním plynu za jednu vteřinu? To snad bude OK. Jen za spotřeba na volnoběh mne překvapila, že ji mají ostatní tak malou, ale přej a bude ti přáno
Astra H Z19DT caravan
Astra G Z16XE caravan
Fabia 1,2 HTP - služební
Omega A C24NE caravan
Omega A C20NE
Astra G Z16XE caravan
Fabia 1,2 HTP - služební
Omega A C24NE caravan
Omega A C20NE
- BikerMarius
za 1 vteřinu ?? Chlape co řešíš nevim teda jak když přidáváš plyn. Ja normalně bez plynu par otoček a je to. Nejhorší na start je vlažnej motor. Když tak zkus aditivum VIF. U mně spotřeba na volnoběh teplej motor 0,8-0,9.
To auto jezdilo s aditivy pořád, jak jsem ho koupil, tak letní vif zrovna došel, takže jsem dostal půl pixly zimního a novej ještě nemám, pořídím ho, i když pumpy, kde beru, dopadly v dtestu slušně.
Spíš mne krká, že někdy chytne vlažnej bez plynu a někdy malinko přidat musím, ale samozřejmě nikdy nechytne hned když jde okolo nějaká ženská, chlapi to neřeší, ale ty mrchy se hned tleměj
Spíš mne krká, že někdy chytne vlažnej bez plynu a někdy malinko přidat musím, ale samozřejmě nikdy nechytne hned když jde okolo nějaká ženská, chlapi to neřeší, ale ty mrchy se hned tleměj
Astra H Z19DT caravan
Astra G Z16XE caravan
Fabia 1,2 HTP - služební
Omega A C24NE caravan
Omega A C20NE
Astra G Z16XE caravan
Fabia 1,2 HTP - služební
Omega A C24NE caravan
Omega A C20NE
- BikerMarius
Zkus se zaměřit jetli ti po takovy startu nevyletí z vejfuku bílej obláček to by mohla bejt nějak žhavička špatne i když to by ti hlasilo autíčko s klíčkem.
V tomhle směru žádný problém není.
Holt je to mezi volantem a pedálem, než si zvyknu, třeba s otáčkama, kde teď končím, jsem předtím začínal...
Holt je to mezi volantem a pedálem, než si zvyknu, třeba s otáčkama, kde teď končím, jsem předtím začínal...
Astra H Z19DT caravan
Astra G Z16XE caravan
Fabia 1,2 HTP - služební
Omega A C24NE caravan
Omega A C20NE
Astra G Z16XE caravan
Fabia 1,2 HTP - služební
Omega A C24NE caravan
Omega A C20NE