Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
- syncek5
Re: Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
Tak dnes sme boli v servise - prebehla výmena dvojhmotového zotrvačníka, komplet spojky s ložiskom, nejakého semeringu a kostí... celkom za 920,00 €.
Spojka 307,00 €
Zotrvačník 380,00 €
Semering 38,00 €
Kosti 25,00 €
Práca 170,00 €
Zatiaľ auto ide pocitovo omnoho lepšie a tichšie... so starým zotrvačníkom som mal pocit, že auto treba občas tlačiť a dosť triaslo motorom... tak uvidíme...
Spojka 307,00 €
Zotrvačník 380,00 €
Semering 38,00 €
Kosti 25,00 €
Práca 170,00 €
Zatiaľ auto ide pocitovo omnoho lepšie a tichšie... so starým zotrvačníkom som mal pocit, že auto treba občas tlačiť a dosť triaslo motorom... tak uvidíme...
Astra H Station Wagon 1.9 CDTI (Z19DTJ 88kW) 2005 Blueberry Gloria
- Reklama
Dnes jsem Beavise svezl v poradnem aute a v patek se uz snad svezu na poradnym kole
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
milosh - ty už máš nový auto??
No tedy Mildo tak citove hlubokej zazitek jsem uz dlouho neprozil Stary dobry Gecko je proste furt dobry! No a v automatu je to ..... no ty woe proste jak trolejbus
Prvni Astra G 1.6 74kW, druha Astra H 1.6 77kW a do tretice Astra J 1.4 turbo 103kW;-)
Vid a zere to skoro stejne
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Pepo, cim dele nad tim premyslim a ctu testy novych aut tim dele si hacko asi necham, je to relativne velky auto, jen me mrzi, ze nemam nosic na kola vzadu jako ma jecko, to by bylo suprPepino_GH píše:milosh - ty už máš nový auto??
Dnes jsem se projel a par km i ridil novou oktavku 1.6 77kw nafta. Mno, dokazal bych si ji predstavit v garazi, sice ji chybi 6-ka, ale zpracovani interieru, odhlucneni, mista na zadnich sedackach, je proti jecku celkem dost lepe zpracovane a rekl bych ze tyto 2 auta nelze moc srovnavat.
Sice me zarazilo ze ani nove auto nema 6-rychlost, pry az dvoulitry. A celkem slusna vybava vcetne startovani tlacitkem a odemykani/zamykani "s klicem v kapse" to sou uz dobry vychytavky.
Sice me zarazilo ze ani nove auto nema 6-rychlost, pry az dvoulitry. A celkem slusna vybava vcetne startovani tlacitkem a odemykani/zamykani "s klicem v kapse" to sou uz dobry vychytavky.
Miloši klíček v kapse zamykání a odemykání je pěkná vychytávka, ale ještě lepší pro zloděje. Již na to upozorňovali v televizi i s popisem fíglu zlodějů a všem pokud to v autě mají, tak doporučují ať to nechají deaktivovat. Jinak majitel nedojde ani ke dveřím obchodu a zloději již ujíždějí jeho autem.
Astra H Z16XEP HB 10/2006 / Astra F X16SZ HB 5/1993
Klíčkem v kapse myslíš open&start ??
JJ, videl jsem to poprve v realu jak to funguje a za me dobry. Samozrejme ideal kdyz to je sluzebak jako to ma kamos co me dnes udelal predvadeci akci