Palubní kamera - černá skříňka do auta
- Reklama
Re: Palubní kamera - černá skříňka do auta
Nedávno jsem pořídil tuhle http://www.alza.cz/prestigio-roadrunner-500-d351464.htm.
Video je kvalitní, zkusím nahodit na youtube pár vzorků. Je malá a dá se hezky schovat za zpětný zrcátko, takže o ní řidič ani neví. Kvalita je hodně slušná.
Video je kvalitní, zkusím nahodit na youtube pár vzorků. Je malá a dá se hezky schovat za zpětný zrcátko, takže o ní řidič ani neví. Kvalita je hodně slušná.
Prodáno 16/08/2014: Opel Astra H Caravan (2009), 1.7 CDTi (81 kW) Z17DTR , najeto 193 731.
Tak tady je jedna část a druhá se právě nahrává. Mám to po 10 minutách a jedna část má kolem 600 MB
Prodáno 16/08/2014: Opel Astra H Caravan (2009), 1.7 CDTi (81 kW) Z17DTR , najeto 193 731.
Upravil jsem ti to aby se zobrazovalo primo ve foru, no jinak slusny video z kamery
Pueblo ma stejnou tusim.

Pueblo ma stejnou tusim.
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Ahá, ono to musí být bez "s" za http, děkuji
Původně jsem chtěl něco za 700 z aukra, ale pak jsem procházel videa, recenze a rozhodl jsem se připlatit. I v noci, když svítí jen světla, tak je to dobrý. Výhoda je, že to má v sobě baterku jako měli nokie, takže se dají měnit a vydrží přes 2 hodiny nahrávat, čili se nikdo nemusí bát, že jakmile vypne klíček, tak to do minuty zhasne (kdyby se třeba něco stalo). Jen nemá tam citlivý "otáčecí" kolečko, takže se nedá přesně vycentrovat po milimetrech. Musím si s tím ještě trochu víc pohrát, aby to zabíralo víc levé strany. Nemám rád, když je to nalepený uprostřed okna, brání to výhledu.
video 2

Původně jsem chtěl něco za 700 z aukra, ale pak jsem procházel videa, recenze a rozhodl jsem se připlatit. I v noci, když svítí jen světla, tak je to dobrý. Výhoda je, že to má v sobě baterku jako měli nokie, takže se dají měnit a vydrží přes 2 hodiny nahrávat, čili se nikdo nemusí bát, že jakmile vypne klíček, tak to do minuty zhasne (kdyby se třeba něco stalo). Jen nemá tam citlivý "otáčecí" kolečko, takže se nedá přesně vycentrovat po milimetrech. Musím si s tím ještě trochu víc pohrát, aby to zabíralo víc levé strany. Nemám rád, když je to nalepený uprostřed okna, brání to výhledu.
video 2
Já mám Roadrunner 300 a popravdě, nemůžu jí doporučit. Video není špatný, ale výdrž baterie je tragická, takže jak auto stojí dýl jak dva dny, baterka jde do háje a ztratí se čas a datum, takže časová známka na záznamu pak nefunguje. Tedy pokud se to vždycky znovu nenastaví a to je vopruz
Další velký mínus je, když se naplní paměťová karta a mělo by se začít od začátku přemazávat, kamera se sekne a nepomůže, než kartu vyndat, zandat, dát formát a pak zase běží. Reklamoval jsem jí a vrátili mi děňgy (na Alze), takže teď se rozhoduju, co pořídím místo ní.....

Další velký mínus je, když se naplní paměťová karta a mělo by se začít od začátku přemazávat, kamera se sekne a nepomůže, než kartu vyndat, zandat, dát formát a pak zase běží. Reklamoval jsem jí a vrátili mi děňgy (na Alze), takže teď se rozhoduju, co pořídím místo ní.....
Naposledy upravil(a) pueblo dne 08 pro 2014, 14:21, celkem upraveno 1 x.
S resetováním času už mám problém i na té kamerce co jsem sem psal, že ji používám. Ale mám ji už možná dva roky.
caute,prosim vas ako ste napojili tu kameru ked v zapalovaci je stale stava,aj ked su vybrate kluce,kde ste to napajali?Dakujem.
Opel Astra Combi
1.9Cdti 74kw
R.V:2007
1.9Cdti 74kw
Pres destovy senzor u zrcatka.
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
milosh...Dakujem,ale to je namna trosku komplikovane 

Opel Astra Combi
1.9Cdti 74kw
1.9Cdti 74kw