Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
Re: Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
tak já dnes přezul na ty 17tky,ale zdá se mi že to auto docela plave..no uvidím až najedu něco víc chtěl jsem to vyfotit ale prší a prší :d
Miluji svou vodní dýmečku...jedna z mála žen, na které bych nedal v životě dopustit.Nikdy mě nepodvede, nehádám se s ní.. Jen někdy škoda, že kouřím já jí a né ona mě!
- Reklama
jo snad to mas v poradku nasazene, ja sem mel problem ten, ze mi stredova dira alu disku byla mensi nez stred naboje kola a disky mi tak hazely ze strany na stranu, snad nebudes mit taky takovy problem a vse Ti sedi jak ma!
zkontroluj po ujeti par desitek km a dotahni srouby nezapomen. a nahod foto!
zkontroluj po ujeti par desitek km a dotahni srouby nezapomen. a nahod foto!
Opel Astra H Caravan Z17DTL 59kW
jo nafotím..už neprší takže to pak nahodím až pojedu domů někde udělám fotku uvidíme..kola šli dobře ale přeci jenom jsem na 17tkách poprvé..tak uvidíme..třeba mi nebudou vyhovovat tak je zase sundám a koupím jiné 16tky
Miluji svou vodní dýmečku...jedna z mála žen, na které bych nedal v životě dopustit.Nikdy mě nepodvede, nehádám se s ní.. Jen někdy škoda, že kouřím já jí a né ona mě!
17tky na letošní silnice? Masochismus
Jo ty jsou pěkný Ale už jsem z těch úvah o 17" vyrostl, nemám na tak velký kola motor a už na 16" mi auto na naše silnice příjde dost tvrdý. Asi sem zhejčkanej ze služební Oktávy
Hele, právě jsem zjistil, že jsem děsná ostuda, protože až po téměř třech letech soužití s Astrou jsem zjistil, že má v kufru světlo. Ale nikdy nesvítilo, co s tím je? Chyba z výroby, nebo to ma nějakej spínač nebo něco podobnýho? Žárovka vypadá OK, náhradní v balení stejně není.
Hele, právě jsem zjistil, že jsem děsná ostuda, protože až po téměř třech letech soužití s Astrou jsem zjistil, že má v kufru světlo. Ale nikdy nesvítilo, co s tím je? Chyba z výroby, nebo to ma nějakej spínač nebo něco podobnýho? Žárovka vypadá OK, náhradní v balení stejně není.
- Frydex
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Jestli máš nové pneu, tak je to normální jev. Prvních několik kilometrů trvá, než se ojede ta vrchní vrstva, kterou to je "naimpregnované"kulisek91 píše:tak já dnes přezul na ty 17tky,ale zdá se mi že to auto docela plave.....
Frydexova Černá Mamba 1,7 CDTi 92Kw
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
Dnes proveden kopletní servis klimatizace(hlavně mě potěšilo,že vše těsní a nikde nic neuniká),přezuto na letní gumy a v sobotu jsem objednán na čištění interiéru
Léto může začít .
Léto může začít .
Astra H Z16XEP
Jj, taky jsem dnes udělal první krok k začátku jara umyl koberečky a dal na ně zámečky, už jsem se na slevomatu objednal na ruční mytí a jakmile bude umyto tak kontrola klimatizace a potom už jen přezut a mám zahájeno jaro
kontrolu klimy davas aj s vymenou naplne, alebo len kontrola tesnosti a dezinfekcia