OPCOM - vase skusenosti
- swabel
- Kontaktovat uživatele:
Re: OPCOM - vase skusenosti
Na Zafire B fungovat bude.
Insignia ST A20DTH OPC Line AT + Chip, VECTRA C CARAVAN Z19DTH AT - ex, VECTRA C GTS Z19DTH AT - ex , Zafira B OPC - ex, Astra H Caravan OPC Line 2 - ex
Diagnostika GM MDI, pal. PC, SECURITY CODE, RADIO CODE, info@opel-shop.sk, +421 915850900 OPEL-SHOP.SK
Diagnostika GM MDI, pal. PC, SECURITY CODE, RADIO CODE, info@opel-shop.sk, +421 915850900 OPEL-SHOP.SK
- Reklama
A najde sa tu niekto z okolia BA (v teme som nenasiel), kto by mal diagnostiku, s ktrou by mi denne svietenie vedel prestavit?
- swabel
- Kontaktovat uživatele:
Napíš správu užívateľovi s nickom "Signum"
Insignia ST A20DTH OPC Line AT + Chip, VECTRA C CARAVAN Z19DTH AT - ex, VECTRA C GTS Z19DTH AT - ex , Zafira B OPC - ex, Astra H Caravan OPC Line 2 - ex
Ok, vdaka, vidim, ze na slovenskom fore je aktivnejsi. Ozvem sa mu.
hojte, tak OP-COM koupen znova,musim rict,ze cena 20usd me prijemne prekvapila, oproti minule koupi z aukra. Akorat jsem si vsimnul, ze ma firmware 1.45. Znamena to, ze to rozchodim napr. s ceskou verzi OP-COMu, kterou jsem si ten puvodni OP-COM uspal? (radsi stesti uz pokouset nebudu)
Zkousel jsem to na tu klasickou (polskou a anglickou), kterou vetsina z nas pouziva a chodi. Diagnostikuje jedna basen
Zkousel jsem to na tu klasickou (polskou a anglickou), kterou vetsina z nas pouziva a chodi. Diagnostikuje jedna basen
FazoL
Opel Astra H 1.6 Caravan
Opel Astra H 1.6 Caravan
Ak by niekto potreboval v okoli BA a GA diagnostiku GM MDI/OPCOM, odporucam uzivatela Signum.
caute,vcera som videl na nete ze niekto predava opcom samozrejme klon za 45€ a je v cestine,myslite ze sa da dat dotoho uz v pohode cestina?Alebo uz zacali vyrabat aj v CZ jazyku? Dakujem
Opel Astra Combi
1.9Cdti 74kw
R.V:2007
1.9Cdti 74kw
R.V:2007
Tak si taky pořádně přečti, co tam je za verzi softu. Zlatokopové např. na Aukru sice prodávají klona s češtinou, ale pouze se starou verzí softu z roku 2009. Dávat za stejnou věc 2xtolik je nesmysl.
Opel Astra H Caravan 1,7CDTi 74kW Z17DTH 2/2005 Elegance
http://forum.cars.cz/opel-astra-h/viewtopic.php?f=41&t=3557
OPCOM China Clon
http://forum.cars.cz/opel-astra-h/viewtopic.php?f=41&t=3557
OPCOM China Clon
Na Ebay jsem teď kupoval kabel a celkově vyšel na 420,- + staženej China Clon z Ulozto.cz .. To co prodávají je naprostá zlodějina
Opel Astra H kombi 1.9 CDTI 88kw 16V + chip na 110kw
rv.2005
OP-COM k dispozici
rv.2005
OP-COM k dispozici