Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
Re: Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
Tak já a moje háčko jsme dnes navštívily servis pana Opla v Ustí n.l.Poslední dobou už ta potvůrka startovala asi na každý pátý otočení klíčkem,takže nezbylo nežli zajet do servisu a nechat přehrát CIM.Prý dostala poslední verzi softwaru,tak uvidíme Každopádně díky foru jsem alespoň věděl v čem je problem(technik si asi říkal něco o panu chytrém),takže za necelou hodinku už jsme mazali domů.
Opel Astra H,1,6 Twinport 77Kw,r.v.2004,
- Reklama
Kolik tě to stálo, můžu se zeptat?
No,měl jsem z toho velkej strach ale nakonec jsem platil jen 885 Kčcorsaczek píše:Kolik tě to stálo, můžu se zeptat?
Dej pak vedet jak Astricka maka. Jestli se to zlepsilomoulaj píše:Tak já a moje háčko jsme dnes navštívily servis pana Opla v Ustí n.l.Poslední dobou už ta potvůrka startovala asi na každý pátý otočení klíčkem,takže nezbylo nežli zajet do servisu a nechat přehrát CIM.Prý dostala poslední verzi softwaru,tak uvidíme Každopádně díky foru jsem alespoň věděl v čem je problem(technik si asi říkal něco o panu chytrém),takže za necelou hodinku už jsme mazali domů.
Prvni Astra G 1.6 74kW, druha Astra H 1.6 77kW a do tretice Astra J 1.4 turbo 103kW;-)
já doufám že to pomohlo,už jsem byl zoufalej.No a do Brna je daleko...
Čo to čo to? To sa musíš vypotiť na cudzom telePepino_GH píše:Já a moje Háčko neděláme nic, Háčko se už 14 dní nehnulo a já od neděle ležím s pěknou chřipajznou a užíváme si...
Astra GTC 1,9 (110kW) No Swirl flaps. No EGR.;F 1,4 Caravan
Dej pokoj, ještě tahat domů cizí tele..
To som ešte neskúšalPepino_GH píše:Dej pokoj, ještě tahat domů cizí tele..
já taky ne..
Bol som si dnes pre opravený Alternátor. Vymenený diódový mostík a regulátor (zhorená dióda ho odpálila) 100€. Tá oprava pred pol rokom čistý oj.., menené diódy plus regulátor 220€. Pôjdem mu poďakovať a v živote mu nedám zarobiť (nosil som mu na opravu veci z firmy). Bohužiaľ aj takých máme podnikateľov.