Oblíbený / Neoblíbený servis
Re: Oblíbený / Neoblíbený servis
Bylo to jediný místo o kterym jsem věděl v okolí, že mají tech2...Neboj se, že bych si tam nechal něco opravovat, od toho mám kamaráda co pracuje v jednom servisu ve Velebudicich. Je to hlavně pneuservis, měří tam emise, diagnostiku dělají ale i normální automechanický práce. Taková červená budova a na ní je naraženej autobazar hned naproti Severografii u hlavní silnici, jak je na ní 70ka. Kousek nad pneuservisem, kterej vlastní nějakej Jára (brejlatej týpek). Asi budeš vědět o čem mluvim.
Zatim jsem si vše nechával dělat tam, vim že auto je v dobrých rukou a odvede se na něm co má, přátelskej přistup zamestnanců vč. samotného šéfa a rychle odvedená práce a v Mostě bezkonkurenčně si za práci řikají nejmenší ceny.
Například takové SOSko v Kasárnách, vlastní to známej - to je nehorázný ty jejich ceny....
Zatim jsem si vše nechával dělat tam, vim že auto je v dobrých rukou a odvede se na něm co má, přátelskej přistup zamestnanců vč. samotného šéfa a rychle odvedená práce a v Mostě bezkonkurenčně si za práci řikají nejmenší ceny.
Například takové SOSko v Kasárnách, vlastní to známej - to je nehorázný ty jejich ceny....
Opel Astra H | hatchback | 1.9 CDTi - 110 kw
DPF off, SILENCER off
Ondra-sek.cz - vše pro cestování s miminkem
DPF off, SILENCER off
Ondra-sek.cz - vše pro cestování s miminkem
- Reklama
Chcem ist do servisu v Brne, len neviem do ktoreho. Isiel by som aj do neautorizovaneho, len neviem ci by mi nepadla zaruka. Este by mi mala 1,5r platit a nerad by som o nu prisiel. Tak mi poradte kam, lebo v BA nechcem platit tie ich neskutocne ceny, kde si uctuju aj to ze si technik prdne.
Midzi: Jses tady uz nakou chvili tak snad uz jsi pochopil ze jediny rozumny servis v Brne je RomanK a jeho http://www.carteam.cz/
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Zacinam mit "obavy", ze Roman je jediny rozumny servis na Morave
A ani v Cechach o moc servisech nevim...

ja viem ze ho tu vsetci chvalite. Po skonceni zaruky nemam problem chodit k nemu, ak by som mal istotu ze sa mi do konca zaruky s autom nic nestane tak by som sa o nu nebal. Ale to auto bude pouzivat hlavne moja polovicka, takze zaruka sa mi zide 

pro zachování záruky musíš chodit do orig servisu jen na olej a kontrolu karoserie proti korozi, zbytek si můžeš dělat jindeMidzi píše:ja viem ze ho tu vsetci chvalite. Po skonceni zaruky nemam problem chodit k nemu, ak by som mal istotu ze sa mi do konca zaruky s autom nic nestane tak by som sa o nu nebal. Ale to auto bude pouzivat hlavne moja polovicka, takze zaruka sa mi zide
EX Opel Astra H caravan
- JohnyBA
- Kontaktovat uživatele:
tuto sobotu preberali na prime v autosalone originalne servisy, a konkretne tam ten Zbynek jazdil s oplom antara. Bol v servise od auto kelly a bosch tusim, kecal ze je to nefer ked ti vyrobca diktuje kam musis chodit do servisu, ale celkove resume som z toho nejak nepobral, ci sa teda musi jazdit do orig. alebo staci napriklad bosch servis.
S tou karoseriou je to zevraj kazde dva roky do origos nie?
JohnyBA píše:tuto sobotu preberali na prime v autosalone originalne servisy, a konkretne tam ten Zbynek jazdil s oplom antara. Bol v servise od auto kelly a bosch tusim, kecal ze je to nefer ked ti vyrobca diktuje kam musis chodit do servisu, ale celkove resume som z toho nejak nepobral, ci sa teda musi jazdit do orig. alebo staci napriklad bosch servis.
Tu karoserii právě teď řeším. Mám před serviskou a už se mi nechce do autorizovaného, když mi to udělá šikovnej garážník za polovičku.
Jenže jsem teď po zimě objevil na pátých dveřích bobtnající lak... Takže asi zase do předraženého autorizovaného...
Nevíte někdo, jaké jsou přesné podmínky záruky - nemyslím klasické dvouleté, ale záruky na korozi karoserie ?
JaMa
Opel Astra H, 1,7 CDTI, 74 kW (2005)
Opel Astra H, 1,7 CDTI, 74 kW (2005)
- david.tomko
Vyřeš reklamaci ještě před termínem prohlídky. Já jsem takhle udělal dvě reklamace, koupili jsme auto a než došel termín na prohlídku, tak jsme to stihli.JaMa píše:JohnyBA píše:tuto sobotu preberali na prime v autosalone originalne servisy, a konkretne tam ten Zbynek jazdil s oplom antara. Bol v servise od auto kelly a bosch tusim, kecal ze je to nefer ked ti vyrobca diktuje kam musis chodit do servisu, ale celkove resume som z toho nejak nepobral, ci sa teda musi jazdit do orig. alebo staci napriklad bosch servis.
Tu karoserii právě teď řeším. Mám před serviskou a už se mi nechce do autorizovaného, když mi to udělá šikovnej garážník za polovičku.
Jenže jsem teď po zimě objevil na pátých dveřích bobtnající lak... Takže asi zase do předraženého autorizovaného...
Nevíte někdo, jaké jsou přesné podmínky záruky - nemyslím klasické dvouleté, ale záruky na korozi karoserie ?
Opel Astra H Caravan N-Joy 1,6 Twinport
JohnyBA píše:tuto sobotu preberali na prime v autosalone originalne servisy, a konkretne tam ten Zbynek jazdil s oplom antara. Bol v servise od auto kelly a bosch tusim, kecal ze je to nefer ked ti vyrobca diktuje kam musis chodit do servisu, ale celkove resume som z toho nejak nepobral, ci sa teda musi jazdit do orig. alebo staci napriklad bosch servis.
to uz bolo asi pred 3 tyzdnami alebo aj viac