Opel Meriva - Beruska
-
Re: Opel Meriva - Beruska
ta spolahlivost to mas tak dovoz taliansko...
- Reklama
Trosku ma hneva, ale na ceste taha poriadne a stale ma prekvapuje tym, co dokaze. Tento unik vody pripisujem zatial nejakej hadici, ktora to nevydrzala (vekom)...tu poloos netusim, mozno som na cosi vybehol, ale neviem o tom.
Dnes idem auticko rozobrat a snad sa k niecomu dopatram.
Dnes idem auticko rozobrat a snad sa k niecomu dopatram.
Auto bolo kupovane od distributora Opel a dovezene od neho priamo z Talianska, takze sa o nejake velke vady nebojim. A nie kazde auto z IT je hned spolahlivostou niekde inde. Dufam, ze sa teda mylispeter13675 píše:ta spolahlivost to mas tak dovoz taliansko...
Opel Meriva 1.7 CDTI 74kW
Problem vyrieseny, bola v tom predsa len hadica a som rad, ze to bolo len to. Auto uz netecie, po nastartovani a ohriati motoru voda stale drzi. Hell yea!
- Přílohy
Dnes som beruske doprial 2 x umytie a navoskovanie jendej vsrtvy vosku s lestenkou + druhej vrstvy tvrtdym voskom a nakoniec finisher. Na diskoch stale robim (budu nastriekane na cierno + lak), ale prednejsi je pristresok nad auto. Chyba este finalna kozovka a nahodit strechu (ta uz snad zajtra bude).
tak chvala bohu,drzim palec nech ma uz aj ona domov
ASTRA H estate Z17DTH 74kw,COSMO
EX Astra H estate 08 1.9cdti 74kw ,vybava Catch me now ,Henrieta silver&black edition
EX ceed 1.4 Ex 2007
EX Astra H estate 08 1.9cdti 74kw ,vybava Catch me now ,Henrieta silver&black edition
EX ceed 1.4 Ex 2007
Dnes sa mi podarilo dokoncit pristresok nad Berusku, dazd to hned aj otestoval. Dnes som dal auto dokopy zvnutra, taky mensi detailing (pouzil som rozne spreje (jeden na pristrojovku a dalsie dva na plasty, do ktorych sa kope pri nastupovani) mam s nimi dobre skusenosti, plasty vyzeraju ako nove a spina sa ne tak nechyta a pretepoval som vsetky sedacky.
Za nejaky mesiac sa chystam na celkovy detailing, chcem poodstranovat skrabance, asfalt a mikro spiny ktore citit pri pohladeni karoserie auta, prebrusit svetla, osetrit ich lakom a nakoniec cele auto riadne opat navoskujem s tym, ze to musi vydrzat aspon 4 mesiace. Diskom sa nebudem venovat, nakolko tie budu mat novy nastrek. Tolko z dnesnej nedele.
To Silver : Dikes
Za nejaky mesiac sa chystam na celkovy detailing, chcem poodstranovat skrabance, asfalt a mikro spiny ktore citit pri pohladeni karoserie auta, prebrusit svetla, osetrit ich lakom a nakoniec cele auto riadne opat navoskujem s tym, ze to musi vydrzat aspon 4 mesiace. Diskom sa nebudem venovat, nakolko tie budu mat novy nastrek. Tolko z dnesnej nedele.
To Silver : Dikes
Naposledy upravil(a) zaso dne 02 zář 2012, 20:37, celkem upraveno 1 x.
paradicka
ASTRA H estate Z17DTH 74kw,COSMO
EX ceed 1.4 Ex 2007
EX ceed 1.4 Ex 2007