Koupě zafiry B
- Radoš92
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Koupě zafiry B
Aktuální: Opel Zafira B 1.8 | Z18XER
Předchozí: Opel Astra G 1.8|X18XE1
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi|Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC|Z20LET
Předchozí: Opel Astra G 2.0 Di|X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4|Z14XE
Předchozí: Opel Astra G 1.8|X18XE1
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi|Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC|Z20LET
Předchozí: Opel Astra G 2.0 Di|X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4|Z14XE
- Reklama
ááá Radoš prodá OPC zafku a koupí B zafku..no tak hlavně ať vše jde podle toho jak má
Miluji svou vodní dýmečku...jedna z mála žen, na které bych nedal v životě dopustit.Nikdy mě nepodvede, nehádám se s ní.. Jen někdy škoda, že kouřím já jí a né ona mě!
Aa skoro soused, az budes sraz dorazpaulinek píše:Radoš92: U nás v Ústí je tahle firma http://cistaauta.cz/ tak jim zkus třeba napsat, jestli se dá vyčištěním interiéru zbavit toho smradu Odkaz dávám jen proto že je na ně dobrý reference a mohli by ti poradit. Né proto aby jsi sem jel máš to přece jen trošku z ruky a dneska už čistí interiéry každej druhej... ale jde o to jak a čím
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Zdravim. zafira B me docela zaujala. Doporucili byste 1.8 nebo 2.2 benzin? Silnejsi ma totiz prevodovku se 6kou, coz je pry u tohoto auta potreba. Spotreba by se s LPG nemusela tolik projevit. Z nafty jsem se vylecil.
Byva tu i vyhrivane predni sklo? Moc jsem to zatim nevidel. Jezdim dost v zime a vim jak se to na mem souc. aute hodi.
Byva tu i vyhrivane predni sklo? Moc jsem to zatim nevidel. Jezdim dost v zime a vim jak se to na mem souc. aute hodi.
Vyhřívané čelní sklo Oplíci nemají a motor 2.2 se myslím do B Zafir nedělal,ale to nevím jistě,možná to upřesní někdo znalejší.
Moje Zafirka 1,9cdti 88kw
Tuhle jsem B Zafiru viděl s motorem 2,2 direct. Co jsem ale četl, spolehlivostí za 1,8 pokulhává.....
2.2 se delaj: http://www.sbazar.cz/zdenekhromada/deta ... 22i-direct
Jen skoda toho vyhrivaneho skla. To je tak super vec
Vyhrivane zidle se sem tam objevi, ale taky malo.
zkusim pohledat co ty 2.2 mivaji za trable.
Jen skoda toho vyhrivaneho skla. To je tak super vec
Vyhrivane zidle se sem tam objevi, ale taky malo.
zkusim pohledat co ty 2.2 mivaji za trable.
Kontaktuj RomanaK a dostaneš kvalitní a spolehlivý info
Moje Zafirka 1,9cdti 88kw
Pravda, rozhodně Roman. Víc se dočteš i tady: http://www.autoweb.cz/opel-zafira-od-2005/
jj, RomanK je z Brna a ja v Brne pracuji, takze pro me jasna volba kontaktu. Mam horizont tak za 3/4 roku do toho jit, jeste mam chvili cas.
Dekuji za rady, skoda jen u ten 1.8 te prevodovky. Bude to trochu donwgrade z vybaveneho auta, ale zase upsize a upspolehlivost
Dekuji za rady, skoda jen u ten 1.8 te prevodovky. Bude to trochu donwgrade z vybaveneho auta, ale zase upsize a upspolehlivost