Prosím o pomoc......zateka
Re: Prosím o pomoc......zateka
dvere mam vytlmene STPckou, reprak je nanovo osadeny v medzikruhu a dotiahnuty cez tlmiaci material, je to taka makka "gumoasfalt" hmota. konektor na dverach bol suchy, dnes som ho kontroloval. cez vkend to zhodim a budem polievat z hadice.
Astra H Sport Caravan, 6/2006, 1.9CDTi, 110kW, Z19DTH, IDS+, AFL, BAS, ESP....konečne som sa toho zbavil ! :D
Predtym Astra G 1.4 3dv, Peugeot 106, Astra G 1.4 5dv, Corsa B 3dv (asi tyzden :)
www.volnypad.sk
Predtym Astra G 1.4 3dv, Peugeot 106, Astra G 1.4 5dv, Corsa B 3dv (asi tyzden :)
www.volnypad.sk
- Reklama
No super. ale nato aby si naplnil dvere plne vodou by si musel mat vsetky veci co tcia cez ty platy zasilikonovane a nesmeli bytam byt stuple na tapec No skus mozno ze to aj cez ten stupel tecie ved ako sommpisal daj veted kde to nakoniec bolo. voda je potvora.
Robim strechy a stalo sami ze voda sla po hrade do kopca nejaka anomalia asi a pretekala strecha cca 7metrov od miesta kde to vytekalo a tieklo to po doslova kvapkach skoro to ani vidiet nebolo hmmm
Tak vela zdaru
Robim strechy a stalo sami ze voda sla po hrade do kopca nejaka anomalia asi a pretekala strecha cca 7metrov od miesta kde to vytekalo a tieklo to po doslova kvapkach skoro to ani vidiet nebolo hmmm
Tak vela zdaru
Opel Astra H Caravan 1,7CDTi 74kw chip
Nedávno jsem zde řešil zatékání - záhada se zase trochu zamotala - slezl sníh a v autě není ani kapka. Stálo to dlouhodobě na vydatném dešti, jelo to nejméně 100km vydatným deštěm a při mytí jsme zkoušeli hadicí stříkat všude možně a nic. Ani náznak kapky. Jediné, co jsem udělal bylo to, že jsem sundal těsnění 5. dveří, vyčistil ho, vyčistil i tu hranku a nasadil ho zpět. Pak jsem ještě pro jistotu odšrouboval obě zadní světla, ale pod nima jsem také nic neobjevil.
Myslíte, že by bylo reálné, aby nakondenzovalo cca 0,5 deci a nakapalo to do toho kaslíku? Asi mi nezbyde, než zase čekat na zimu, jestli se problém znova objeví, ale jsem z toho trochu jelen.
Myslíte, že by bylo reálné, aby nakondenzovalo cca 0,5 deci a nakapalo to do toho kaslíku? Asi mi nezbyde, než zase čekat na zimu, jestli se problém znova objeví, ale jsem z toho trochu jelen.