Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
Re: Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
Musím se zastat Nereza. Sice mě už fízlové okradli ale to byla moje blbost protože sem v nasrání nezkontroloval jestli mi dali zpátky i lístek za pokutu a 500 kč šlo jim do kapsy inu dobrá! Ale stavěli mě asi 5x z toho 2 pokuty ! Proč?? Protože prostě vím že když poruším nějaké nařízení tak nemá smysl se hádat. Prostě pokud je 50 ve městě maximalní rychlost tak tam je a není důvod to porušovat .. stejně se na dalším semaforu všichni setkají! A vůbec mi nevadí že Nerez je četník! Ba naopak aspon vím, že pokud bych potřeboval něco vysvětlit co se týká zákonů tak se mužu zeptat tady! Nerez dělá svojí praci jako každej jinej a děla to co má dělat a nevím proč mu hned říkaš že by ho ostatní neměli mít rádi.. A nahodou s policajtama se dá krásně domluvit a kolikrát i dobře zasmát:)) Ja proti nim nic nemam
Zatím sem vždy dostal tu nejmenší možnou pokutu co šla ..
- Reklama
Jo tak to je dorbý,člověk jede na 50tce 80, dostane pokutu a hned je strašný zle, policajti hned šikanujou, měří co nemají, kde nemají...
NEREZ,
kde vůbec sloužíš? Útvar, město, oeč?
kde vůbec sloužíš? Útvar, město, oeč?
Astra H Caravan, 1,9 CDTi 110KW, r.v. 2006
martini - nebude to baterie v klíčku?
To pozor me zase kdyz staveli potreti jeden den kvuli kontrole tak sem jednou vysumnel, ale je pravda ze kazdej se nejako musime zivit a jeste sem se nesetkal s neprijemnym policajtem. Vzdycky byli i vstricny a musim zaklepat (tuk, tuk) zatim zadna pokutazralok píše:Musím se zastat Nereza. Sice mě už fízlové okradli ale to byla moje blbost protože sem v nasrání nezkontroloval jestli mi dali zpátky i lístek za pokutu a 500 kč šlo jim do kapsy inu dobrá! Ale stavěli mě asi 5x z toho 2 pokuty ! Proč?? Protože prostě vím že když poruším nějaké nařízení tak nemá smysl se hádat. Prostě pokud je 50 ve městě maximalní rychlost tak tam je a není důvod to porušovat .. stejně se na dalším semaforu všichni setkají! A vůbec mi nevadí že Nerez je četník! Ba naopak aspon vím, že pokud bych potřeboval něco vysvětlit co se týká zákonů tak se mužu zeptat tady! Nerez dělá svojí praci jako každej jinej a děla to co má dělat a nevím proč mu hned říkaš že by ho ostatní neměli mít rádi.. A nahodou s policajtama se dá krásně domluvit a kolikrát i dobře zasmát:)) Ja proti nim nic nemam
Opel Vectra B 1,6 16V 74kw 1999
Opel Zafira B 1,9 8V CDTI 88kW 2006
Opel Zafira B 1,9 8V CDTI 88kW 2006
On je taky rozdíl státní policie a městská, ta městská nemá takové pravomoce, ale kolikrát se chovají úplně obráceně.
no nevim prave no ......ale baterka mi funguje na dost velkou dalku..........Juray píše:martini - nebude to baterie v klíčku?
astra h Z 16XEP Twinport n JOY 2004 SPORT OP-COM XENONY AFL
Ahá, tak to potom nevím podle control baterry bych to viděl právě na klíček
No hoši todle mě vysvětlete ted sem jel potkal policii ti nachvilku zapli majaky a potom hned vypli a potom celou cestu jeli bez duvodnou pomalou jízdou a brzdili mě ale nechtěl jsem je předjíždět protože se mi zdálo že jen provokují.. Měská policie ach jo
Pokud jednou pomaleji než je povoleno a není tam nikde zákaz předjíždění tak je normalně předjeď, no stress. A pokud takhle čekají na tvuj přestupek, to je pak prasarna
Mně je jasný, že Policie nikdy nebude v žádném státě populární. Sem si zvykl
Mně je jasný, že Policie nikdy nebude v žádném státě populární. Sem si zvykl