Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
Re: Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
Autí (jak říká muj synovec) stojí 333kč mam dojem a vrtulník kolem 600kč
ale zítra je poslední šance kdy je koupíš
http://lidl.cz/cps/rde/xchg/SID-463D96C ... date=22131
ale zítra je poslední šance kdy je koupíš
http://lidl.cz/cps/rde/xchg/SID-463D96C ... date=22131
- Reklama
tak to je dobra cena
Za sebe můžu DSC-WX7 rozhodně doporučit, máme ho asi čtvrt roku, co se nám vysypal Olympus po 5 letech (zrovna když jsem s ním byl v USA )Oťas píše:Já fotím se starším Sony dsc h9.... celkem spokojenost, ale chci něco menšího do kapsy - asi bude stačit SONY CyberShot DSC-WX7, nebo Sony HX5V.
Jinak když tady tak čtu ty porody ohledně výměny žárovek, asi si ten komplet nechám vyměnit v servisu...
- Oťas
- Kontaktovat uživatele:
Pořídil jsem Sony HX5V......
Astra H 1.9CDTI Enjoy 88kW / 280Nm kombi, nyní 104,3kW / 321Nm, Bi-xenon, bez DPF, EGR-OFF - teda přiškrcen...
OP-COM k dispozici
Astra G 1.6 16V hatchback,xenon,EGR-OFF
OP-COM k dispozici
Trosku jsme zrychlili net, z puvodniho 10Mbit za 300mesicne mame 60Mbit za 400kc/mesic
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
UPC? jestli jo tak se ti ani nedivím, nám ty svině začli z ničeho nic učtovat 800 za komplet tak sme šli za 600 na 60 mb linku jsou to fakt kurvy!
JJ, puvodne jsme meli wifi od souseda co to tady dela na sidlisti ale ceny ma vysoky proti upc kde to maj za hubicku nehlede na to ze jsme jeste vzali tv hlavne kvuli detem a HD kvalite obrazu i s jejich nahravacim settopboxem, coz je 2 mesice zpet ale byl tady nedavno pan od upc a nabidl nam tu akcni nabidku "naporad" no neber to, stahuje to docela rychle, skoro to co jsem mel predtim rychlost netu mam ted rychlost stahovani
Aspon nejaky vyhody ma to bydleni v panelaku a jelikoz u pc skoro i spim tak to vyuziju na 150%
Aspon nejaky vyhody ma to bydleni v panelaku a jelikoz u pc skoro i spim tak to vyuziju na 150%
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Jede to dobre, 700MB data stazeny za 2 minuty.
Slusnej masakr. Tedy pokud to ma stejne rychly i druha strana
Prvni Astra G 1.6 74kW, druha Astra H 1.6 77kW a do tretice Astra J 1.4 turbo 103kW;-)
- Oťas
- Kontaktovat uživatele:
Ty hodnoty v "Mbps" jsou divný né? Nemá být náhodou "MBps"....to bys měl ve skutečnosti sakra pomalý....
Astra H 1.9CDTI Enjoy 88kW / 280Nm kombi, nyní 104,3kW / 321Nm, Bi-xenon, bez DPF, EGR-OFF - teda přiškrcen...
OP-COM k dispozici
OP-COM k dispozici