Turbo / DPF ? Astra H Z19DT

Q-čko
Kontaktovat uživatele:

Re: Turbo / DPF ? Astra H Z19DT

Příspěvek od Q-čko » 13 pro 2015, 15:53

takze jedu bomby a motorom brzdim vzdy, brzdy vyuzivam len ako doplnok ked nieco necakane zabrzdi predo mnou :)
nechcem setrit PHM ale spojku (zotrvak) ani brzdy nechcem setrit na to su :) ja jazdim na vykon :) a rychlosti hadzem ako v rychlo a zbesilo :lol:
Opel Astra H Caravan 1,7CDTi 74kw chip

Reklama

Romano77

Příspěvek od Romano77 » 18 pro 2015, 17:37

Zdravím.
Tak jsme probrali jízdní styly :roll: .

Petrz a jak jsi na tom ty?
Astra Caravan 2006 1.9CDTI 88kW 8V (Z19DT)

Q-čko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Q-čko » 18 pro 2015, 22:55

Romano77, tak vzdy sa to zvrhne nejakym smerom, aj ked je to k danej teme :) ;)
Opel Astra H Caravan 1,7CDTi 74kw chip

petrz

Příspěvek od petrz » 18 pro 2015, 23:19

Romano77 píše:Zdravím.
Tak jsme probrali jízdní styly :roll: .

Petrz a jak jsi na tom ty?
Tezko rict, sam nevim co si mam myslet - byl jsem ve firme specializujici se na cisteni a renovaci DPF (dpfe.cz) a tam mi rekli, ze filtr ucpany neni. Mezitim probehla dalsi regenerace a auto uz tolik nehuli, to huleni pry vypada na propalenej filtr (prostrelenej) a ten uz by stejne renovovat nesel. Kdyz sahnu prstem do koncovky vyfuku, tak je tam cerno (u Zafiry mam cisto).
Ohledne tahu turba mi rekli, ze to je normalni u repasovanyho turba - pry tam radsi nastelujou spinani ve vyssich otackach a tim se i tak trochu chrani kvuli pripadne reklamaci toho repasu. Kazdopadne to pry neni vubec sranda sestelovat, aby tahalo jako z vyroby. Polovina repasovanych turbin se podle nich driv nebo pozdeji vrati s nejakym problemem, tak si rikam, zda jsem nemel poresit novy. Jinak jezdim a pomalu si zacinam zvykat na jiny tah turba.
Prachy za novy turbo a novej dpf se mi uz fakt davat nechce.
Premyslel jsem i filtr nechat vykuchat, ale od novyho roku uz pry budou hodne zprisneny emise, takze pry radeji nedelat - neslysel o tom nekdo?

Odpovědět