preto ze sa pokazili mozes kupit nove o nieco kvalitnejsiemartini píše:Ja mam v SPZ led s CAN BUS mam je ctvrty mesic a zacali blikat a zhasinat proc......
LED osvětlení SPZ a interiéru
Re: LED osvětlení SPZ a interiéru
BMW F21 B47 170kW Valencia Orange 2016
Astra GTC Z17DTR 110kW Technical gray 2009 | MKJ | CD40 USB
Insignia A B20DTH 125kW Snow White 2015
Vectra C Caravan Z19DTH 110kW Royal blue 2007 - Ex
OP-COM 2014
OP-COM 2014
- Reklama
Mne svietia LEDky na osvetlení ŠPZ a v interiéri už skoro dva roky bez najmenšieho problému, krásne silno a snehovo bielo /eshop autoledky/. Boli síce drahšie ako tie dolárové z eBay ale po mojej skúsenosti keď som objednal lacné z Nemecka a poriadne to ani nesvietilo a blikalo jak stroboskop už ani iné nechcem..
Na SPZ jsem spáchal toto:
Svítí už 1rok.S tím odporem jsem tam dal nakonec jen jednu(stačí).Použité i na osvětlení interiéru.
Diody zakoupené u našich vietnamských kolegů za pár korun
Parkovačky s Canbus opět od vietkongu.
Ty mám jen chvilku,i na osvětlení SPZ u Corsy,tak čas ukáže
Svítí už 1rok.S tím odporem jsem tam dal nakonec jen jednu(stačí).Použité i na osvětlení interiéru.
Diody zakoupené u našich vietnamských kolegů za pár korun
Parkovačky s Canbus opět od vietkongu.
Ty mám jen chvilku,i na osvětlení SPZ u Corsy,tak čas ukáže
Opel Astra H 1.8 16V 103kw Z18XER .2006
Opel Corsa D 1.2 59 kw Z12XEP.2008
OP-COM
Opel Corsa D 1.2 59 kw Z12XEP.2008
OP-COM
-
caute, neviete mi poradit , mam ledky v SPZ a v interieri zial len v prvom rade svetiel na strope (tie 3) akonahle zapojim ledky do druheho radu svetiel v interieri svetla v interieri zhasnu a koniec, nejdu, zapnu sa az ked tam dam normalne ziarovky( do toho druheho radu na strope) ale az po nejakom case alebo ked odpojim baterku . Kupoval som jedne z najkvalitnejsich od znameho, a potom aj s odporom lebo som sa docital ze vacsinou s odporom kupujete, ale nejde aj tak , neviete mi poradit? diky
koupit odpor, komfortni jednotka vyhodnotila chybu a vypla privod proudu
Opel Astra 1,8 103 kW, Z18XER, Caravan, Cosmo, 2009, White Astra H Squadron
Skus otocit tu diodu o 180°, cize prehodit +- polydomino2115 píše:caute, neviete mi poradit , mam ledky v SPZ a v interieri zial len v prvom rade svetiel na strope (tie 3) akonahle zapojim ledky do druheho radu svetiel v interieri svetla v interieri zhasnu a koniec, nejdu, zapnu sa az ked tam dam normalne ziarovky( do toho druheho radu na strope) ale az po nejakom case alebo ked odpojim baterku . Kupoval som jedne z najkvalitnejsich od znameho, a potom aj s odporom lebo som sa docital ze vacsinou s odporom kupujete, ale nejde aj tak , neviete mi poradit? diky
BMW F21 B47 170kW Valencia Orange 2016
OP-COM 2014
OP-COM 2014
-
a vies mi aj povedat kde ten odpor datrobert.68 píše:koupit odpor, komfortni jednotka vyhodnotila chybu a vypla privod proudu
Poly som skusal prehodit
domino prosim ta hod foto aku ledku tam davas a skontroluj ju na baterke ci vobec svieti. Je tu popisane na fore mraky ohladom canbus a lediek .
Vsetko vonkajsie a kufrove osvetlenie ak menis za led potrebuje canbus (odpor) a ak nesvieti je cnabus maly teba dat este solo odpor alebo je zla ledka. Vnutorne stropne lampicky idu ledky klascicke T10, w5w a sulfidka stred a tam nepotrebujes canbus
odpor treba davat tam kde davas ledku expert
Vsetko vonkajsie a kufrove osvetlenie ak menis za led potrebuje canbus (odpor) a ak nesvieti je cnabus maly teba dat este solo odpor alebo je zla ledka. Vnutorne stropne lampicky idu ledky klascicke T10, w5w a sulfidka stred a tam nepotrebujes canbus
Opel Astra H Caravan 1,7CDTi 74kw chip
-
Q-čko píše:domino prosim ta hod foto aku ledku tam davas a skontroluj ju na baterke ci vobec svieti. Je tu popisane na fore mraky ohladom canbus a lediek .
Preco tam davas odporove? Tam je asi taky maly odber ze detekuje jednotka ze tam je vypalena preto to odpoji a nefunguju. Do lampiciek by mali ist vsetky bez odporu ak to davas dozadu nad spolujazdcov tam sem tam je problem s kontaktom treba si to popozerat. Myslim zadnu lampicku na strope kde idu dve T10, w5w skus tam supnut bez odporu a uvids
Opel Astra H Caravan 1,7CDTi 74kw chip