ja si aktualizuju sam tomtom zadarmoOton píše:Kluci umíte někdo aktualizovat navigace a přidat podrobnější mapy?
Můžeme si být něčím prospěšní?
Re: Navigacia
už není
- Reklama
Re: Navigacia
Origo nav můžeš přes NAVTEQOton píše:Kluci umíte někdo aktualizovat navigace a přidat podrobnější mapy?
http://www.navigation.com/is-bin/INTERS ... onMenu=YES
Re: Můžeme si být něčím prospěšní?
Řidič z povolání.........
Astra H, Z19DTH, 2005
Pneuservis, autoservis, autodiagnostika. Nastavovací prvky časování rovodů pro většinu modelů značky Opel. Originální náplně, originální a aftermarketové díly se slevou pro členy tohoto fóra.
Pneuservis, autoservis, autodiagnostika. Nastavovací prvky časování rovodů pro většinu modelů značky Opel. Originální náplně, originální a aftermarketové díly se slevou pro členy tohoto fóra.
opravy lisovacích nástrojů
práce např. s radiální vrtačkou,soustruhem,velkou a malou frézou,magnetickou bruskou,svařování atd a v budoucnu cnc a kopírovací fréza
práce např. s radiální vrtačkou,soustruhem,velkou a malou frézou,magnetickou bruskou,svařování atd a v budoucnu cnc a kopírovací fréza
...kdyby někdo chtěl vyrobit nějaký malý statický webovky, nebo design k nějakem větším, mám to jako občasný malý vedlejšáček, reference na požádání...
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
geodezie
edit: pokud budete chtít poradit ohledně zaměření čehokoliv, klidně se na mně obraťte
edit: pokud budete chtít poradit ohledně zaměření čehokoliv, klidně se na mně obraťte
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
To se Ti to křandá. Tak a teď už vím co bude tématem dalšího srázku u Tebe. Kurz i s praktickou částí na téma : Jak se dělá steak. A máš to, už víš čím můžeš být prospěšnej. Já uznávám heslo: Lepší než steak, jsou dva steaky. A nejlepší ze zeleniny je steak.Oton píše:jsem tam třetí měsíc!Nevím co ti na stejku nechutnalo!Maso je maso a propečenost si vybíráš!Maš pět stupnů propečenosti!Na stejku není co zkazit!
Jo a dělám takové "blbostě" do baráku. Možná jste už někteří něco slyšeli o tzv.: "Inteligentních budovách." Dřív jsem se živil projekcí silové elektriky a této systémové techniky budov, kterou jsem i montoval a oživoval. Teď jsem technická podpora a školitel systémové techniky budov u ABB Elektro-Praga v Jablonci nad Nisou.
Takže můžu něco od eletriky poradit, nebo navrhnout když budete řešit nějaký domeček či byteček.
"odborník přes postele"
Mohu nabídnout poradenství a příp. i slevu při koupi postele, matrací a dalšího ze Studia zdravého spaní.
Mohu nabídnout poradenství a příp. i slevu při koupi postele, matrací a dalšího ze Studia zdravého spaní.
PRODÁNO: Opel Zafira B 1.9 CDTi 110kW (2006) Sport, Panorama, AFL Bi-xenon, Open&Start, CID+DVD90 CZ, Quick Heat, DDS, UHP, HSA, IDS+, DPF, MKJ, Diagnostika OP-COM (Praha 4)
mach00: skoda ze nejsi slecna to by jiste byla i prakticka ukazka
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet