Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
Re: Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
Co si to dovolujes mladej bude ban
Jinak Hombre, muzes sem pak hodit fotky bytecku pokud to neni tajny? Rad sbiram inspiraci. Ale mel jsem za to ze mas barak?
Jinak Hombre, muzes sem pak hodit fotky bytecku pokud to neni tajny? Rad sbiram inspiraci. Ale mel jsem za to ze mas barak?
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Reklama
Kdepak barák, máme takový útulný 2+1 v cihláku. Nic velkýho, ale je celkem dobře dispozičně řešený. No zatím mám jen spoustu fotek z průběhu rekonstrukce a ty působí spíš "odrazujícím" dojmem. Nejhorší je, že i když máme teď mnohem víc úložných prostorů tak nám pořád zbývá nějak moc krámů , strašný, asi je opravdu lepší vyhořet
No to asi jo pane, my meli 1+1 a stehovali se 4+1 a to jsme jeli 3x tranzitem, ted nevim po 8 letech co tady bydlime to uz bych fakt radsi asi vyhorel
Nejlip to maj Amici, ty prodaj barak vcetne vybaveni a je to
Nejlip to maj Amici, ty prodaj barak vcetne vybaveni a je to
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
O vybavení nejde, ale ty hromady hader , najednou jsme zjistili že mladej má Lega, že by se z něj dala postavit slušná replika Čínské zdi (počítám tak v měřítku 1:18 ), všelijaké nesmysly do kuchyně....
No to budeš muset,jinak Tě z toho jebne A doufám,že se toho dožiju,až si počtu,jak si ho chválíšmilosh píše:Setrivy starci s dyzlama Ja mam 40 az za 6 let, pak si dyzla taky koupim
Moje Zafirka 1,9cdti 88kw
Mno, za 6 let uz nejakej patek budou jezdit turbo benziny takze v tom vidim budoucnost alespon pro me
Ještě šest let než dostane ten chlapec rozum..milosh píše:Setrivy starci s dyzlama Ja mam 40 az za 6 let, pak si dyzla taky koupim
Heh, toho se nedozijete dedci
Pokud bych zacal jezdit dal do prace tak mozna pouvazuju, ale uz 8 let to mam 5km tam a 5 zpet pres mesto do centra a uznejte sami i kdyz mam garaz tak to se fakt chrochtak neoplati.
Pokud bych zacal jezdit dal do prace tak mozna pouvazuju, ale uz 8 let to mam 5km tam a 5 zpet pres mesto do centra a uznejte sami i kdyz mam garaz tak to se fakt chrochtak neoplati.
Pepo, myslíš že ho to stretneJeště šest let než dostane ten chlapec rozum..
Astra GTC 1,9 (110kW) No Swirl flaps. No EGR.;F 1,4 Caravan
Sem si na vas ted vzpomel kdyz ctu prvni prispevek nahore na strance - http://www.chevroletclub.cz/viewtopic.p ... &start=735