Pokec o čemkoliv a OT
- BikerMarius
Re: Pokec o čemkoliv a OT
Konečně zajeté auto To už má svoji osobnost Aspoň ta moje to tak trochu má, ale jede naprosto užasně! Dneska cestou do prace 243.000km
- Reklama
Ahoj vsem vcera sme se vratily bulharska a zafirka zvladla cestu na naprostou jednicku bylo to 1630km tam a za 9 dni to same zpet.spotreba byla 5.9l na tempomatu nastavenych 120km/h.proste luxus.a postrehy z bg jsou takove ze oplik je tam popularni auto vsech druhu tam jezdi moc.u naseho hotelu kdyz sem pri pivu kouril projelo kolem 6 zafirek a po ceste ani nepocitam.
Tak jsem pořídili opcom. Už mám aut. svícení, aut. dovírání oken a synch. času. Kdyby někdo něco potřeboval tak jsem z Brna. Muže se ozvat
BikerMarius píše:přesně tak a to mně tam nešel dát odkaz takže jsem napsal jen opel astra h forum a tam hledej výměna setrváku a šup za chvíli ban, mno přicházení o lidi...nemůžu ani poslat zpravu... mno snad mu to google najde
Tak uz jsem taky totalne zablokovany. Chtel jsem jen poradit kde se daji hledat dalsi informace a je vymalovano. To je fakt divny spolek.
Opel Astra H - Caravan - 1.7CDTI - Z17DTH - 74kW - 01/2005
Ex: Opel Vectra 95A 1.8i - hatchback
- BikerMarius
nono admin asi ví že tady je toho o Háčkách víc a že by mu ti lidi sem utekli.
BikerMarius píše: nono admin asi ví že tady je toho o Háčkách víc a že by mu ti lidi sem utekli.
Souhlasim. Dekuji vsem za tyto super stranky.
Opel Astra H - Caravan - 1.7CDTI - Z17DTH - 74kW - 01/2005
Včera jsme jeli od Lednice do Prahy a na dálnici jsem myslel, že jsem opilej, zdrogovanej a mimo smysly....
Předjížděli jsme TOHLE
Předjížděli jsme TOHLE
Astra H Z19DT caravan
Astra G Z16XE caravan
Fabia 1,2 HTP - služební
Omega A C24NE caravan
Omega A C20NE
Astra G Z16XE caravan
Fabia 1,2 HTP - služební
Omega A C24NE caravan
Omega A C20NE
- BikerMarius
To si někdo vezl kytky z baumaxu dom
Hledám AUTOELEKTRIKÁŘE.
Seat Cordoba 1,4i 44kW r.2000 (shodný s Fabií) problémy s autem:
1. nejde načíst diagnostika, hlásí to v připojení na OBD zásuvce zkrat na kostru (údajně může být přerušený drát kdekoli ve svazcích elektroinstalace)
2. svítí kontrolka airbagu
3. dálkové ovládání centrálu nefunguje, nereaguje na spárování (baterka v klíčku vyměněná a klíček funguje), centrál jako takový funguje
4. chybí čidlo venkovní teploty z důvodu výměny pravého zpětného zrcátka
5. blbne nastavování levého zpětného zrcátka (zrcátko jsem měl rozebraný a je cajk, motorky pracují).
6. občas nenaskočí na budíku teplota, po zahýbání s dráty pak ukazuje. Po dalším nastartování zas neukazuje. Problém buď v čidle nebo v drátech.
Hlavně ty první 3 body bych chtěl dát do cajku.
Seat Cordoba 1,4i 44kW r.2000 (shodný s Fabií) problémy s autem:
1. nejde načíst diagnostika, hlásí to v připojení na OBD zásuvce zkrat na kostru (údajně může být přerušený drát kdekoli ve svazcích elektroinstalace)
2. svítí kontrolka airbagu
3. dálkové ovládání centrálu nefunguje, nereaguje na spárování (baterka v klíčku vyměněná a klíček funguje), centrál jako takový funguje
4. chybí čidlo venkovní teploty z důvodu výměny pravého zpětného zrcátka
5. blbne nastavování levého zpětného zrcátka (zrcátko jsem měl rozebraný a je cajk, motorky pracují).
6. občas nenaskočí na budíku teplota, po zahýbání s dráty pak ukazuje. Po dalším nastartování zas neukazuje. Problém buď v čidle nebo v drátech.
Hlavně ty první 3 body bych chtěl dát do cajku.
OPEL ZAFIRA A 2,2DTI Y22DTR - OPC line 2005
https://www.sbazar.cz/automilacek
https://www.sbazar.cz/automilacek
Při přechodu na zimní ostřikovací kapalinu jsem si počkal na hlášku o nízkém stavu glacidetu a ta přišla dost pozdě, prakticky jsem pak ostříknul 2-3x a bylo prázdno.
Máte to stejně?
U géčka jsem to neměl a omega to naopak hlásila už po pár umytích... oboje je v praxi k ničemu.
Máte to stejně?
U géčka jsem to neměl a omega to naopak hlásila už po pár umytích... oboje je v praxi k ničemu.
Astra H Z19DT caravan
Astra G Z16XE caravan
Fabia 1,2 HTP - služební
Omega A C24NE caravan
Omega A C20NE
Astra G Z16XE caravan
Fabia 1,2 HTP - služební
Omega A C24NE caravan
Omega A C20NE