Poraďte s výběrem astry H
Re: Poraďte s výběrem astry H
který motor je lepší ti neřeknu,ale volil bych silnější 1.9 přeci jenom 74 kw a 110 kw už je velkej rozdíl a další věc je že je 1.9 mladší vůz než 1.7 a pokud je cena přibližně stejná tak bych neváhal.Co se týče najetých kilometrů tak bych to zas tolik neřešil záleží taky na tom jak se současný majitel k vozu choval přeci jenom motor co má třeba nalítáno 250 000 může být v lepším stavu než motor s najetýmy třeba 120 000 km .. můj názor ..
- Reklama
Omlouvam se že vám rušim debatu:) jen se chci zeptat kolik tak stojí zjištění ujetých km????už sem si asi konečně vybral astřičku! jesli mi všechno vyjde příští týden pro ní mastim:) tak držte palce;)
- Oton
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Myslis jako zjištění skutečného stavu km?kdyz se domluvis s členem romank, který je teda z brna.viz.odkaz opel díly+diagnostika. tak ten ti to napichne na tech2 a zjistí do 500kc.taky jsem za nim byl.kolik to ale stojí přímo u opla nevim.
JJ, Romana muzu jen doporucit, astra G astra F zafira jakakoliv nic neni nemozne, on zna ty oply jak kdyby je pomahal vyrabet
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Oton
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
tak tak!ono 12 let prace jen s oplem je hodne znát!!vždycky bych u nej v dílně vydržel celej den.člověk se od nej hrozně moc dozví!
jenže to je skorem přes celou naší matičku zemi Bydlim na Žatecku.....jestli neznáte tak třeba Louny Chomutov.... ale koukam že radši k Oplu až jako poslední možnost.... jesli de o prachy:) že
Uděláš si krásný výlet, Roman bude mít hotovo za chvíli, pak můžeš poznat krásy BrnaJuray píše:jenže to je skorem přes celou naší matičku zemi Bydlim na Žatecku.....jestli neznáte tak třeba Louny Chomutov.... ale koukam že radši k Oplu až jako poslední možnost.... jesli de o prachy:) že
Tžíjo jenže já jesli fakt koupim tak budu krapet namizině;) a dávat do nafty na nějakých 300km...a pak 300zpět...to asi ne;) to už to radši dam do Chomutova do oplika:D
To se budeš ale motat kolem komína a ani nevyzkoušíš kvalitu podvozku na D1..Juray píše:Tžíjo jenže já jesli fakt koupim tak budu krapet namizině;) a dávat do nafty na nějakých 300km...a pak 300zpět...to asi ne;) to už to radši dam do Chomutova do oplika:D
Na tom sice něco je:D ale stačilo jednou když jsem tamtudy jel tak 20km služebním mástrem:D tam to šlo, měl sem vzadu asi 500kg ale zpět děs...jak na koze;);) takže myslim že vyzkouším podvozek na naší karlovarce....Po D1 sem dlooooouho nejel takže nevim, ale karlovarka je děsná ted..samá dzurka;)