Nuz tak prisiel som domov z prace a auto slapalo ako ma bez akehokolvek problemu..a pred domom to znova zacalo..
Chybove kody su 112052 a 112252 cize zda sa mi ze ten isty problem ako tu bolo spominane.
Pre zmenu MKJ uz nebola v diagnostickej zasuvke. Cize si mzslim ze tzm to nebude.
Skusime tu opravu pinov a presprejovanie spojov...
Uvidime..sand to pomoze....
Problem
- Reklama
Re: Problem
Mam ten isty problem len auto sami nedalo do nudzaku zatial
Opel Astra H Caravan 1,7CDTi 74kw chip
-
- Kontaktovat uživatele:
zkuste prosím nějak výstižněji přejmenovat vlákno... "problém" je problém
Ja mam tiez problem s nazvom temy Problem ...
Problem ked som nastartoval astru H 1.7 CDTI 74 Kw po zohriati mi vyhodilo auto s klucom a automaticky mi isli otacky smerom hore a to som ani nesliapal na plyn. Auto som zhasol pomocou kluca, nastartoval a isiel normalne. Ked som prisiel domov napojil som ho na OP-Com a vyskocili mi tieto chyby:
-P1120-52
-P1122-52
-P0500-74
-C0242-71
-C0237-71
Skusil som ako som sa docital vycistit potenciometre na plynovom pedali. Zatial mi to nic nerobi. Chyby som vymazal, ale este skusim prekontrolovat UEC - prednu poistnu skrinku. Vraj tam sa tvori vlhkost, ktora to moze vsetko sposobovat.
-P1120-52
-P1122-52
-P0500-74
-C0242-71
-C0237-71
Skusil som ako som sa docital vycistit potenciometre na plynovom pedali. Zatial mi to nic nerobi. Chyby som vymazal, ale este skusim prekontrolovat UEC - prednu poistnu skrinku. Vraj tam sa tvori vlhkost, ktora to moze vsetko sposobovat.