Samothe píše:před chvíli jsem si zaslintal,potkal jsem a viděl poprvé na vlastní oči Háčko v cabrio jééé to byl krásný kousek
jj u nas jezdi taky, nevim co se mi libi vic zda cerna nebo stribrna, no asi obe mit je v garazi
Samothe píše:před chvíli jsem si zaslintal,potkal jsem a viděl poprvé na vlastní oči Háčko v cabrio jééé to byl krásný kousek
Tak na nich mam najeto prvnich neco pres 100 km. Prvni dojem: jsou celkem hlucny, rekl bych vic nez je to u jinych zimaku. Prijde mi ze auto vic "duni" nez na letnich. Ale asi je to standard, zatim vsechny zimni co jsem mel byly hlucnejsi nez letni. Ale sedi dobre, prekvapive nepozoruju nejaky rozdil v komfortu pri zmene 16" na 15", auto jede v podstate stejne, sedi taky porad dobre...Tzn. az na tu hlucnost je vsechno OK.FerdaXXL píše:tak pak az ty Goodyear UG7+ radne otestujes tak dej prosim vedet jak si spokojen. Ja bych je take rad ...
NEEEEEEE,zima ne a sníh taky neMůže začít sněžit
Naše další fóra: | astra-g.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |