Opel Astra H Sedan A16XER
Re: Opel Astra H Sedan A16XER
milouši sou tam vylepšení který normální uživatel ani nezaregistruje, např. vylepšený svorkovnice mezi kastlí a dveřma...
rozdíl mezi Z16XER a A16XER by mě taky zajímal
rozdíl mezi Z16XER a A16XER by mě taky zajímal
Zprávy pouze emailem na info zavináč doopla.cz
- Reklama
Ok dik za info.
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Pekná, teraz ju už len dovybaviť do full výbavy a bude ešte krajšia
Insignia 2.0T opc paket
Ex: Astra H 1.8 hatchback Cosmo opc-look
Ex: Astra H 1.8 hatchback Cosmo opc-look
Co vím, tak rozdíl by měl být v tom, že A16XER splňuje normu EURO5...vojta píše:rozdíl mezi Z16XER a A16XER by mě taky zajímal
C = Euro 1
X = Euro 2, D3, D4
Y = Euro 3
Z = Euro 4
A = Euro 5
A určitě tam budou nějaká další vylepšení
Gratuluju Vojto,nádherný kousek,at ve zdraví slouží.Taky se mě líbí červený auta,ale bohužel v tomto případě jsem souboj s maminou prohrál
Moje Zafirka 1,9cdti 88kw
No nevím Ivo, všechny Zafiry který jsem viděl v červený byly hodně "sociální" edice
Poděkuj mamině, má vkus.
A bud rád, že jsi prohrál. Máš krásnou barvu a zafira v ní vypadá mnohem luxusněji, než by byla v červené.
A bud rád, že jsi prohrál. Máš krásnou barvu a zafira v ní vypadá mnohem luxusněji, než by byla v červené.
Dimi,Hombre,já vím,že Zafiře mnohem víc sedí ta barva,kterou mám,ale třeba tomu sedanu sedne jak prdel na hrnec A Hombre,máš pravdu,taky jsem viděl několik červených Zafir se soc výbavou,to je docela zajímavý
Moje Zafirka 1,9cdti 88kw
Tak sedan v červený je naprosto super ! Ten by právě v nějakým odstínu stříbrné vypadal jako firemní pekáč. Vojta má prostě vybraný vkus.
Tak tak. Sedanu červená moc sedí. Jeden tu už jezdí a moc se mi líbí. Ted byl v Letnanech černý sedan a taky moc hezký, ale třeba stříbrný nic moc.