ESP kontrolka
Re: ESP kontrolka
S tou vybavou to u nas asi opravdu bylo trosku zvlastni. Privezl sem si Astru z reichu a ma krome ESP i 8 airbagu. Kdyz sem si privezl Gecko, tak to bylo to same v blede modrem
Prvni Astra G 1.6 74kW, druha Astra H 1.6 77kW a do tretice Astra J 1.4 turbo 103kW;-)
- Reklama
6x airbagbeavis píše:S tou vybavou to u nas asi opravdu bylo trosku zvlastni. Privezl sem si Astru z reichu a ma krome ESP i 8 airbagu. Kdyz sem si privezl Gecko, tak to bylo to same v blede modrem
Zprávy pouze emailem na info zavináč doopla.cz
jj hlavovej sem bral jako 2 svadi k tomu logo na A sloupku a B sloupku......
Prvni Astra G 1.6 74kW, druha Astra H 1.6 77kW a do tretice Astra J 1.4 turbo 103kW;-)
Takze ak som to dobre pochopil, tak asi aj ja mam len 6 airbagov. Logo airbag mam len na A a B stlpikoch + vpredu a v sedackach, takze mam asi len 6 airbagov? Vzadu na C stlpiku mam len zaslepku, myslel som, ze astra ma v plnke 10 airbagov. Na co sluzi ten pri C stlpiku? Je to bocny airbag?
Astra H Caravan 1.7 CDTi (17DTH), 6xABG, ABS, ESP, PDC, Fog Lights, BC + Check Control, CD70+CID
Astra G Hatchback 1.7 TD (1.7TD) 1999-2008 R.I.P.
Diagnostika MDI, OPCOM, LAUNCH X431
Servis mobilných telefónov všetkých značiek
Astra G Hatchback 1.7 TD (1.7TD) 1999-2008 R.I.P.
Diagnostika MDI, OPCOM, LAUNCH X431
Servis mobilných telefónov všetkých značiek
- sladas opc
- Kontaktovat uživatele:
na C sloupku by to melo fungovat jako bocn nebo alespon tak je to u skodovky co jsem slysel a i videl...
Opel Astra OPC
janda: Astra má v plné výbavě 6 airbagů, někdo píše 8, ale to jsme zase u toho, co se řešilo nahoře. Takže jestli máš přední, boční v sedadlech a hlavový nad dveřma, tak máš maximum pytlů, co v Astře bylo.
Mohl bych se zeptat? Spíš než proč kontrolka nesvítí, jak se píše v nadpisu, mě zajímá, proč mi pořád ta kontrolka svítí? Před dvouma dny se objevila a nechce zhasnout. Řešil to někdo už? Děkuji
Astra H caravan, rv:2005, 1,7cdti, 74Kw
Zdravím ja som mal niečo podobné. Mne to začalo svietiť počas jazdy tak som párkrát poriadne zabrzdil že či funguje abs i keď to nemá s tým nič spoločné a prestala mi tá kontrolka svietiť vyskúšaj aj ty:) a bol som s tým tiež ja diagnostike a nič neukázalo žiadnu zaznamenanú chybu v RJ. A odvtedy sa to už nerozsvietilo. len si dávaj teraz pozor lebo keď kontrolka stále svieti tak ESP nefunguje!!
ASTRICKA J 1.7 CDTI 92kW SPORT
Třeba jezdíš jako prase, takže je ESP pořád v činnosti
Já měl něco podobnýho, rozsvítila se mi kontrolka, svítila pár km a pak zhasla. V manuálu píšou, že ESP je schopný se "samo opravit". Jestli ti svítí už víc dní, tak to asi bude třeba servisu...
Já měl něco podobnýho, rozsvítila se mi kontrolka, svítila pár km a pak zhasla. V manuálu píšou, že ESP je schopný se "samo opravit". Jestli ti svítí už víc dní, tak to asi bude třeba servisu...