Re: Jituky Oploj Astroj- :)
nz,mne prave reze ta modra nebickova.
ASTRA H estate Z17DTH 74kw,COSMO
EX Astra H estate 08 1.9cdti 74kw ,vybava Catch me now ,Henrieta silver&black edition
EX ceed 1.4 Ex 2007
EX Astra H estate 08 1.9cdti 74kw ,vybava Catch me now ,Henrieta silver&black edition
EX ceed 1.4 Ex 2007
- Reklama
Me se taky líbí právě ta nebíčkově modrá , no nechci to auto už mít moc barevný, proto i moje milované nálepky růžové půjdou pryč
Jinak úplně nejraději bych volila růžovou, ale z důvodu ženské rivality, jsem musela zvolit jinou možnost....
Jinak jsem dnes dojela dp práce a barva na kotouči je pryč
Jinak úplně nejraději bych volila růžovou, ale z důvodu ženské rivality, jsem musela zvolit jinou možnost....
Jinak jsem dnes dojela dp práce a barva na kotouči je pryč
Vypadá to zajímavě, takovou barvičku tu nikdo nemá. V reálu to může vypadat dost dobře, nepřijedeš se v srpnu ukázat na Otonův minisrazík do Lelekovic https://www.opel-astra-h.cz/forum/viewto ... =22&t=5534 ? Nemáš to tak daleko.
Opel Astra H Caravan 1,7CDTi 74kW Z17DTH 2/2005 Elegance
http://forum.cars.cz/opel-astra-h/viewtopic.php?f=41&t=3557
OPCOM China Clon
http://forum.cars.cz/opel-astra-h/viewtopic.php?f=41&t=3557
OPCOM China Clon
Tak je pravda že Lelekovice nejsou moc daleko...pokud přítel nebude mít neplámované něco jiného, tak aspon na čumendu by sme se mohli dojet podívat
pekne, napad vyborny natrit i oblezeni kolem kotouce.. to je fakt nadhera a jak to musi vypadat pri jizde no krasa!
a co barva s kotoucu nezalepila brzdove desticky? asi teda ne kdyz pises ze to dobre brzdi, no super me se ten napad libi, pruziny bych nenatiral ale co tak jeste treba podsviceni kol neonama/led paskama, to by byl teprva cirkus ))
a jsem rad ze si nezanevrela a pokracujes v ukazovani dodelavek,.. mej pekny den! ahoj JKBN
a co barva s kotoucu nezalepila brzdove desticky? asi teda ne kdyz pises ze to dobre brzdi, no super me se ten napad libi, pruziny bych nenatiral ale co tak jeste treba podsviceni kol neonama/led paskama, to by byl teprva cirkus ))
a jsem rad ze si nezanevrela a pokracujes v ukazovani dodelavek,.. mej pekny den! ahoj JKBN
Opel Astra H Caravan Z17DTL 59kW
Jasný...pružiny natírat nebudu, rovnou je vyskládám diodama pak dám ledpásky kolem kol, kolem klik, na střechu a pak si musím pořídit tažný, abych mohla za sebou vozit baterku z kombajnu, a stan pro vybírání vztupného-respektivě koukného
nene já na světýlka fakt moc nejsem, ale díky za tip jinak barva se krásně sloupává z kotoučů, a zalepené destičky zatím nejsou a doufám že ani nebudou
nene já na světýlka fakt moc nejsem, ale díky za tip jinak barva se krásně sloupává z kotoučů, a zalepené destičky zatím nejsou a doufám že ani nebudou
parada! tak jo no svetylka nic.. chpau ja bych si to taky asi nedal, ale kdyz uz tak presne jak pises, na strechu a vsude! haha.. uzivej, zdravim Te, mas to moc hezke!
Opel Astra H Caravan Z17DTL 59kW
ahoj...chci se zeptat jestli náhodou němáte někdo zkušenost s odkládací přihrádkou na brýle z Céčkové vectry, co je ve stropnici...chtěla bych si to tam dát ale nevím jestli to tam bude sedět....
- nedy666
- Kontaktovat uživatele:
jinak na astru a zafiru se dá koupit toto tedy doufám že je to i na astrujituka píše:ahoj...chci se zeptat jestli náhodou němáte někdo zkušenost s odkládací přihrádkou na brýle z Céčkové vectry, co je ve stropnici...chtěla bych si to tam dát ale nevím jestli to tam bude sedět....
Výrobní číslo: 9116198
Kód dílu: 1740120
Cena OPEL: cca 318Kč kupoval jsem to do auta před 3 měsíci a stalo to tuším ke 300kč
je to díl na objednání ja to tedy tak v BS auto praha měl.
Opel Zafira B; 1.7CDTI 92kw, r.v. 2010 Ecoflex, automat. svícení, zamyk. po rozjezdu atd...