pirati silnic
Re: pirati silnic
No dyt to poudam A s tím učitelem to se Ti povedlo Ale asi to tak je,jinak si to vysvětlit neumím
Moje Zafirka 1,9cdti 88kw
- Reklama
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
Pepino_GH: já vím, že není, ale chovají se tak
blbě jsem se vyjádřil, místo hlavní jsem měl napsat "v průběžném" já se polepším, fakt
blbě jsem se vyjádřil, místo hlavní jsem měl napsat "v průběžném" já se polepším, fakt
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
Miku, tomu sám nevěříš..
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
Zase jeden s vlastním výkladem zákona: http://zpravy.idnes.cz/ridic-si-spatne- ... zpravy_alh
tak přesně toto se děje v Brně na mostě nad dálničním přivaděčem, když jedeš z města a chceš se dostat k židenickejm kasárnám tak máš 2 semafory, na tom druhym stojíš a když ti skočí oranžová tak ti co jedou ze spodu od olomouce a odbočují nahoře na mostě mají ještě oranžovou!!Westler píše:Takovy mam nejradsi, mysli si ze to stihnou a kdyz proti nim stojim prvni ja a vyrazim jeste rychleji nez si mysli, tak pak nestaci brzdit a koukat kam se ser... a ze by mi vlastne meli dat prednost, pritom mi ji ale nedaji a jeste me vytlaci z krizovatkyx-father píše:A proč ne? Tohle dělám docela často. Některejm lidem trvá tak dlouho, než se rozjedou, že já sem už z križovatky dávno pryč, když oni do ní vjíždí...Werewolf píše:Z těch křižovatek ještě něco přidám. Úplně super jsou tihle: Světelná křižovatka, plno aut, padne oranžová a závodník co chce odbočovat vlevo to tam odpálí dřív, než stihne vyrazit protijedoucí vozidlo, co chce jet rovně...
takže na tom semaforu se prostě nedá vyrazit na oranžovou anis bys neriskoval že tě sejme někdo kdo tam taky "přeci vjel na oranžovou" tak vo co go?? a když vlítne až na červenou tak tě potká na b sloupku...
včera večer jsem potkal asi bráchu toho p*čuse trpišovickýho...
jel jsem od Mikulova na Brno a za novomlýnskejma nádržema u těch benzinek Chemis je dloooouhá rovinka, kde jsou 2 nepřerušovaný pruhy a zákaz předjíždění!! chápu že jet tak dlouho bez možnosti předjet je pro některý exoty nepřekonatelnej problém, ale když jsem měl na tachometru 100 a jedu na tempomat tak se opravdu za brzdu provozu nepovažuju
za mnou jel nějakej medvěd, ten byl v pohodě, jenže pak nás začal předjíždět VW touran, tak jsem na něj bliknul že je to debil, páč předjíždět přez 2 plný a ještě na zákazu předjíždění?? mno a co ten blbeček udělal?? začne prudce brzdit tak že do něj málem vletím, naštěstí jsem ho nakonec objel a jedu pryč, tak mi pustil nejdřív dálkáče, pak mi najížděl na zadek a když jsem začal blikat a najíždět na krajnici ať může odjet, tak mě začal vytláčet ze silnice...
kua takový ko*oti patří zastřelit
a co kdyby mě fakt vytlačil nebo kdybych mu vletěl do kufru? kdyby sme nebyly v autě 4 tak mu ani nic nedokážu a co bych si na něm vzal? auto bych měl rozbitý a chodil zbytečně k soudu, aby ho nakonec osvobodily?
jel jsem od Mikulova na Brno a za novomlýnskejma nádržema u těch benzinek Chemis je dloooouhá rovinka, kde jsou 2 nepřerušovaný pruhy a zákaz předjíždění!! chápu že jet tak dlouho bez možnosti předjet je pro některý exoty nepřekonatelnej problém, ale když jsem měl na tachometru 100 a jedu na tempomat tak se opravdu za brzdu provozu nepovažuju
za mnou jel nějakej medvěd, ten byl v pohodě, jenže pak nás začal předjíždět VW touran, tak jsem na něj bliknul že je to debil, páč předjíždět přez 2 plný a ještě na zákazu předjíždění?? mno a co ten blbeček udělal?? začne prudce brzdit tak že do něj málem vletím, naštěstí jsem ho nakonec objel a jedu pryč, tak mi pustil nejdřív dálkáče, pak mi najížděl na zadek a když jsem začal blikat a najíždět na krajnici ať může odjet, tak mě začal vytláčet ze silnice...
kua takový ko*oti patří zastřelit
a co kdyby mě fakt vytlačil nebo kdybych mu vletěl do kufru? kdyby sme nebyly v autě 4 tak mu ani nic nedokážu a co bych si na něm vzal? auto bych měl rozbitý a chodil zbytečně k soudu, aby ho nakonec osvobodily?
Naposledy upravil(a) dogee dne 06 bře 2011, 11:44, celkem upraveno 1 x.
taky jsem měl čest se s podobným typem řidiče potkat a dost často takhle jezdí starší páni, kteří nedokážou unést, že je někdo předjede, i když maj třeba starej škopek.. nejsmutnější na těhle případech je to, že kolikrát takovej devil pak zabije nevinnýho člověka a ne jen sebe, čimž by ulehčil ostatním řízení