Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
Re: Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
Dimi, co to bylo za servis? U dennyho nebo u Romana Ti do auta nevleze nikdo s cigaretou.. Měli to vyčistit oni..
- Reklama
To je kamarád garážník. On si taky nic takového nedovolí, ale jak je auto celý den na dílně, kde se hulí fest, tak to stejně natáhne. Jako nekuřák to pak hrozně cítím. V hospodě mi to nevadí, ale v autě jsem na to nějak háklivej.
Skús si zobrať pollitrák piva do auta, tak ti to možno nebude tiež vadiť
Astra GTC 1,9 (110kW) No Swirl flaps. No EGR.;F 1,4 Caravan
Na zraze vyskúšame
Astra GTC 1,9 (110kW) No Swirl flaps. No EGR.;F 1,4 Caravan
Dnes jsem nakupoval s tetou v intersparu v Jablonci a parkoval jsem v podzemní garáži, při odjíždění jsem s ní kecal a uplně jsem zapomněl na betonový sloup. při vyjíždění jsem to do něj napral levým předním blatníkem.
Výsledek - totálně promáčklej plech, každou chvíli bliká protiskluz a píská jako když je aktivní, a lehce hnutý volant doleva(při jízdě rovně ja otočen de leva)
Za blbost se holt platí, jsem zvědav na cenu opravy. (příští týden zajedu do liberce do toho E.C. Viku a spojim to s normální prohlídkou na rozvody atp., pokud na to budu mít peňauze teda)
Výsledek - totálně promáčklej plech, každou chvíli bliká protiskluz a píská jako když je aktivní, a lehce hnutý volant doleva(při jízdě rovně ja otočen de leva)
Za blbost se holt platí, jsem zvědav na cenu opravy. (příští týden zajedu do liberce do toho E.C. Viku a spojim to s normální prohlídkou na rozvody atp., pokud na to budu mít peňauze teda)
Astra H 1.6i 77 kW 2004 z Deutschlandu
To je blbej krám vid? Já to tam zbořil víc a taky svou blbostí. Hlavně, že ti nevystřelili pytle jako mě.
Tak u mě před malou chvílí proběhla výměna volantu. Díky SladasOPC jsem se dostal ke kožeňáku a mohl vyhodit toho příšernýho gumáka
Výměna mi trvala půl hodiny a to jen kvůli mojí přehnaný opatrnosti. Věřím, že to jde i rychleji.
Přesto, že mám interier charcoral a ovladače na kožeňáku jsou satinstone, nakonec jsem je neměnil a nechal je tam. Důvodem je to, že ač je v autě všechno tmavý, lišty ve dveřích a přístrojovce jsou taky světle stříbrný a jsou v jedný linii s ovladačema na volantu. Je to sice takovej maličko "hybrid", ale mě se to moc líbí
Navíc tmavý ovladače s tmavejma krytkama na tmavym volantu nebyly nic moc, teď jsou takový kontrastnější, prostě hezčí
Spodní krytka OPC je už jen taková frajeřinka
Výměna mi trvala půl hodiny a to jen kvůli mojí přehnaný opatrnosti. Věřím, že to jde i rychleji.
Přesto, že mám interier charcoral a ovladače na kožeňáku jsou satinstone, nakonec jsem je neměnil a nechal je tam. Důvodem je to, že ač je v autě všechno tmavý, lišty ve dveřích a přístrojovce jsou taky světle stříbrný a jsou v jedný linii s ovladačema na volantu. Je to sice takovej maličko "hybrid", ale mě se to moc líbí
Navíc tmavý ovladače s tmavejma krytkama na tmavym volantu nebyly nic moc, teď jsou takový kontrastnější, prostě hezčí
Spodní krytka OPC je už jen taková frajeřinka
A prosim tě nemáš tu spodní krytku Charcoral?
Nemám DIMI, protože na tom gumáku spodní krytka nebyla, tam byla jen guma a guma a guma.......