Kde a co tankujete?
Re: Kde a co tankujete?
Já tankuju víceméně jen u Agipu Diesel TECH. Verva od Benziny to asi nebude, ale i tak mi připadá docela dobrej. A taky mi přibejvaj bodíky do klubu Premio a občas se zásobuju ucházejícím vínem ... I když teď jsou nějaký blbý mikiny ...
EX Astra Caravan H, 1,9 CDTI (88 kW), r. v. 2006
- Reklama
tankuje tu niekto na cs METRO ? skusenosti ?
OPEL Vectra C 1,9 88kw 2007
OPEL Astra H caravan 1,6 77kw Z16XEP---- 2006---> ex
OPEL FRONTERA 2.2DTi 85kw ---- 1999 ---> ex
OPEL ASTA G caravan 1,6 74kw ----1999 ---> ex
OPEL VECTRA sedan 1,8 ??kw ----1991 ---> ex
OPEL Astra H caravan 1,6 77kw Z16XEP---- 2006---> ex
OPEL FRONTERA 2.2DTi 85kw ---- 1999 ---> ex
OPEL ASTA G caravan 1,6 74kw ----1999 ---> ex
OPEL VECTRA sedan 1,8 ??kw ----1991 ---> ex
ja tankujem v Metre bezne. Aj benzin aj naftu, vsetko v pohode. Do nafty uz nedavam ziadne aditiva a aj pri -22 ako minuly tyden som nastartoval v pohode. Ale to bola Toyota, Opel by to asi nezvladol bez specialnej dodatocnej starostlivosti
Astra H, 1,6 77kw, XEP
Bol som pritom ked aj v Toyote avensis 2.0D-4D zmrzla nafta, takze o aute to asi nebude
Astra gtc 2.0T
- nedy666
- Kontaktovat uživatele:
Zdravím myslíte že ten Shell v ČR jestě je aktuální že je špatnej?? Ptám se protože mě to zajímá, do aut jsem jinak nikdy nic nepřidával (aditiva) a ani nebudu, nevidím v tom rozdíl, fakt ale je že tam občas někdo sem tam naleje. Nevím ja to beru v podstatě jako dobrou pumpu takže mi to překvapilo a hlavně jsem o tom nevěděl a taky ten članek je už 4 roky starej, nemáte něco aktuálně!? A o cenách polemizovat nebudu to v dnešní době nemá cenu
hlavně když to jezdí jak má
hlavně když to jezdí jak má
Opel Zafira B; 1.7CDTI 92kw, r.v. 2010 Ecoflex, automat. svícení, zamyk. po rozjezdu atd...
To by me zajimalo proc. Kdyz to vezmu z teoretickeho hlediska: vyssi oktanove cislo => efektivnejsi spalovani => mene odpadniho teplaNerez píše:... Z doslechu by se při 100 okt. benzínu měl motor dříve zahřát, ...
Astra • 1.6 • Enjoy • Easytronic • 2009 • 17"
Bere to tak, že ten 100oktan má vyšší výhřevnost. že při výbuchu dá větší teplotu.Westler píše:To by me zajimalo proc. Kdyz to vezmu z teoretickeho hlediska: vyssi oktanove cislo => efektivnejsi spalovani => mene odpadniho teplaNerez píše:... Z doslechu by se při 100 okt. benzínu měl motor dříve zahřát, ...
BLACK GTC Irmscher Grill//Remus Exhaust
www.izoperfekta.cz Hydroizolace střech,jezírek..atd..
www.izoperfekta.cz Hydroizolace střech,jezírek..atd..
- Oťas
- Kontaktovat uživatele:
Jsem nevědě, že ma Toyota zateplený potrubí....meky píše: Ale to bola Toyota, Opel by to asi nezvladol
Astra H 1.9CDTI Enjoy 88kW / 280Nm kombi, nyní 104,3kW / 321Nm, Bi-xenon, bez DPF, EGR-OFF - teda přiškrcen...
OP-COM k dispozici
Astra G 1.6 16V hatchback,xenon,EGR-OFF
OP-COM k dispozici
- Oťas
- Kontaktovat uživatele:
Bych neřek, že má větší výhřevnost, ale dýl při výbuchu hoří....colli píše:
Bere to tak, že ten 100oktan má vyšší výhřevnost. že při výbuchu dá větší teplotu.
Astra H 1.9CDTI Enjoy 88kW / 280Nm kombi, nyní 104,3kW / 321Nm, Bi-xenon, bez DPF, EGR-OFF - teda přiškrcen...
OP-COM k dispozici
OP-COM k dispozici