Kdo to byl?? Potkali jste nekde auto naseho clena?
Re: Kdo to byl?? Potkali jste nekde auto naseho clena?
ve čtvrtek okolo 16.30 u Mostu ve směru od Loun jsem zřejmě potkal Darka,blikal jsem ze zadu,ale nic,byl jsi to Ty?
Moje Zafirka 1,9cdti 88kw
- Reklama
ze tys zase blikal kamionem?
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Jasně že jo,proto taky chápu,že žádná odezva.Jen by mě zajímalo,jestli to fakt byl on,barva i kola by souhlasili
Vcera jsem na prochazce se synem videl v Usti ve Vseboricich u posty twintop ve stribrne, ale s 1.9. nechapu proc do sportaku davaji naftu, kdyz si v lete ten majitel stahne strechu asi musi byt nadseny jak mu to chrochta, a pochybuju ze to ma na denni jezdeni aby musel koukat na spotrebu, tyhle auta se kupuji pro radost ne?!
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Tobě není nic recht, třeba je majitel nadšený a má velikánskou radost, jak mu to krásně chrochtá..
ale jo pepane, jen mi proste nafta ve "sportovnim" aute prijde divna.
Mildo, dřív taky říkali, že nafta patří do kamen.. A dnes vyhrává Le Mans..
Aktuální forma vypadá takhleoblhut píše:ve čtvrtek okolo 16.30 u Mostu ve směru od Loun jsem zřejmě potkal Darka,blikal jsem ze zadu,ale nic,byl jsi to Ty?
tak nevim, ničeho jsem si nevšiml, byl jsem to podle tebe já ?
Opel Astra H | hatchback | 1.9 CDTi - 110 kw
DPF off, SILENCER off
Ondra-sek.cz - vše pro cestování s miminkem
DPF off, SILENCER off
Ondra-sek.cz - vše pro cestování s miminkem
Člověče tak ted nevím,už bylo dost šero.Měl jsem za to,že vidím ty Tvoje krásný alu kola,ale jak vidím na fotce,tak ne.Ale spz se mě zdá,že souhlasila,ovšem ted už si samo nevzpomenu,tak jedině pokud Ty víš,že by místo a čas souhlasili
Předchvilkou v Žatci u ČSOBčka zlatý caravan asi Camila?