Dovolená v chorvatsku a dovolené vůbec 2011-12
Re: Dovolená v chorvatsku a dovolené vůbec 2011
tak v pátek odjezd do Omiše, doufám, že zpět nepojedu s SPZkama v báglu
EX Opel Astra H caravan
- Reklama
Do Omise ? Kam presne ? ... ja tam byl pred mesicem
Včera jsme se vrátili z týdenní dovolené v Černé Hoře. Cesta tam 1193 km a zpět 1288 km vždy na jeden zátah. Trasa: Přerov-UH-Skalica-Bratislava-Rajka-Nagytad-Barcs-Daruvar-Gradiška-Banja Luka-Gornji Vakuf-Jajce-Jablanica-Mostar-Dubrovnik-Neum-Herzeg Novi-Budva-Ulcinj. Na jihu Černé Hory neplatí již žádná pravidla silničního provozu. 90% obyvatelstva tvoří Albánci. Tak kdo tam pojedete vozem, tak si dávejte bacha. V Albánii je to ještě horší. Spotřeba tam 4,4 L/100 km a zpět 4,6 L/100 km s klimou. Cesta vedla vnitrozemím Bosny a Herzegoviny. Cesty kupodivu ve velmi dobrém stavu. Krásná příroda a skoro prázdné cesty. Ale jsem rád, že jsme se vrátili domů a Astra to taky zvládla bez újmy
Naposledy upravil(a) martin_a dne 09 srp 2011, 12:35, celkem upraveno 2 x.
OPEL ASTRA H CARAVAN, 1.9 CDTi Elegance 88 kW,120 PS, Z19DT (2006)
Tos jel teda pořádnej kus. To už se dá dojet i do řecka koukám... Vyplatí se cesta až do řecka, nebo to už je lepší vzít letadlo?
Jo do Řecka už je to kousek, ale kdo by dnes jel do Řecka... To už bych radši letěl letadlem...Werewolf píše:Tos jel teda pořádnej kus. To už se dá dojet i do řecka koukám... Vyplatí se cesta až do řecka, nebo to už je lepší vzít letadlo?
OPEL ASTRA H CARAVAN, 1.9 CDTi Elegance 88 kW,120 PS, Z19DT (2006)
Hele ja se odtamtad zrovna pred vikendem vratil
Puvodne jsem chtel dat Chortvatsko, pac jsem tam byl jen jednou v detstvi a chtel sem zkusit co je na tom tak uzasnyho jet tam autem, ale nakonec me odradila jednak cena, pac po propoctech jsem zjistil, ze to neni vubec tak levne jak sem myslel a druhak fakt, ze se me poslednich par mesicu zhorsily zada a nedokazal bych tak dlouho sedet v aute.
Do Recka autem by moh leda tak masochista. Hlavne zajimava mista na dovolenou jsou na ostrovech dole.
Jinac jsou tam pomerne popularni Oply jak sem koukal. Hlavne teda Corsa, ale videl jsem tam i nekolik Aster, vcetne hezkych GTC.
Puvodne jsem chtel dat Chortvatsko, pac jsem tam byl jen jednou v detstvi a chtel sem zkusit co je na tom tak uzasnyho jet tam autem, ale nakonec me odradila jednak cena, pac po propoctech jsem zjistil, ze to neni vubec tak levne jak sem myslel a druhak fakt, ze se me poslednich par mesicu zhorsily zada a nedokazal bych tak dlouho sedet v aute.
Do Recka autem by moh leda tak masochista. Hlavne zajimava mista na dovolenou jsou na ostrovech dole.
Jinac jsou tam pomerne popularni Oply jak sem koukal. Hlavne teda Corsa, ale videl jsem tam i nekolik Aster, vcetne hezkych GTC.
- Oton
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Za dva týdný mame odjezd směr Tropea v kalabrii!cesta tam 2000 km !Wien,Graz,Klagenfurth-sjezd na Hermagor a po stare přes Alpy do Amary -zpět na dálnici ,Martinsicuro(nocleh a půl dne pobytu)odpoledne odjezd přes Gransasso směr Řím (večerní prohlídka),a přes noc Neapol,Cosenza a ráno příjezd do Tropea!
cesta zpět(1800km) bude přes trolí město Alborello a pak skoro tahem přes Foggia,Pescara,san Benedetto del Tronto , Ancona, Bolona, Benátky,Graz ,Wien a Brno
Těšíme se jak blechy
cesta zpět(1800km) bude přes trolí město Alborello a pak skoro tahem přes Foggia,Pescara,san Benedetto del Tronto , Ancona, Bolona, Benátky,Graz ,Wien a Brno
Těšíme se jak blechy
- Oton
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
i do španělskaWerewolf píše:Tos jel teda pořádnej kus. To už se dá dojet i do řecka koukám... Vyplatí se cesta až do řecka, nebo to už je lepší vzít letadlo?
http://otonastrah.rajce.idnes.cz/Spanelsko_2010/
Oto pekné foto Hlavne ten tuniak, aj ten tuniak na pláži
Astra GTC 1,9 (110kW) No Swirl flaps. No EGR.;F 1,4 Caravan
Já tam žádnýho tučňáka neviděl..
Oto, pěkná štreka, to se Astřička protáhne.. Cesta už bude s novou řadičkou a svody?
Oto, pěkná štreka, to se Astřička protáhne.. Cesta už bude s novou řadičkou a svody?