Fotky z netu - ze světa
Re: Fotky z netu - ze světa
Když už jsme u těch kol, tak tady pár mejch úlovků z autosalonu Frankfurt 2009 :
- Reklama
Trochu jsem si hrál s konfigurátorem, ale tahle kombinace kol k tomu aut... To je prostě lahůdka!!! Skoro až lituju, že nemám červené GTC
Hmm, pokud jsi spiderman pak tvou volbu schvaluji jinak mi to prijde divny.
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
No, je to silnej kandidát tyhle kola... Na léto ještě kola nemám.
Kup originaly, jety nestojej tolik a kvalita budes o par trid vys nez vyse zminovane
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
milosh ,netlač každému originály , ja by som si ich napr. nikdy nekúpil , len OPC, no to by som zase nikdy nedal tolko za kola.A keby som mal prachy na OPC, volil by som O.Z. ....Speedline....
Wolf nevyzerá to zle, ale možno by som ešte trošku zmenil ten štýl
HONDA CIVIC 1,8 VTEC - 2008
EX - Opel Astra H 1,9 CDTI 88KW - rok 2005
EX - Opel Astra H 1,9 CDTI 88KW - rok 2005
Já mám model co se dává na OPC, jen 17-ti palcové a balík nestojí... A myslim si že hezčí kola na to auto už být nemohou, nebo se mýlim ?Adriano2 píše:milosh ,netlač každému originály , ja by som si ich napr. nikdy nekúpil , len OPC, no to by som zase nikdy nedal tolko za kola.A keby som mal prachy na OPC, volil by som O.Z. ....Speedline....
Opel Astra H | hatchback | 1.9 CDTi - 110 kw
DPF off, SILENCER off
Ondra-sek.cz - vše pro cestování s miminkem
DPF off, SILENCER off
Ondra-sek.cz - vše pro cestování s miminkem