Pueblova Zafira "Žofka" 1.8 103kW
Re: Pueblova Zafira "Žofka" 1.8 103kW
Dneska jsem pořídil nové patky na moje příčníky. Na Astře jsem měl jiné podélníky a chtěl jsem si nechat původní Aero tyče, tak jsem sháněl jiné patky. A povedlo se. Touto cestou jsem šel proto, že origo příčníky od Opla jsou drahý a navíc tyče nepokračují skrz patku, takže jsou krátký je problém tam nacpat 4 držáky kol. Navíc jsou hrozně vysoko.
Nový kit patek a gum pro podélníky s dírama je u Thule k dostání pod čísly 4903 patky a 4919 gumy. Za 5 minut jsem to měl přehozený a funguje, sedí parádně.
Nový kit patek a gum pro podélníky s dírama je u Thule k dostání pod čísly 4903 patky a 4919 gumy. Za 5 minut jsem to měl přehozený a funguje, sedí parádně.
Naposledy upravil(a) pueblo dne 19 bře 2014, 08:18, celkem upraveno 1 x.
- Reklama
Tak došlo i na MVK
Do mikropočítače s videem nejdu, stačí mi parkovací kamera, ale je to pecka. Pepíkovi patří můj opakovaný obdiv
Něco málo tady i s výhledem na pytel cementu : https://www.opel-astra-h.cz/forum/viewto ... 90#p115870
Do mikropočítače s videem nejdu, stačí mi parkovací kamera, ale je to pecka. Pepíkovi patří můj opakovaný obdiv
Něco málo tady i s výhledem na pytel cementu : https://www.opel-astra-h.cz/forum/viewto ... 90#p115870
Přátelé, kamarádi, kolegové......
život je změna a jedna nastala i u mě. Prodal jsem Žofku. Sloužila mi naprosto spolehlivě a bez problémů a moje loučení s ní nebylo vůbec jednoduchý. Vždycky jsem měl Opla, od géčkovýho sedana, přes háčkový kombi nakonec k Zafiře. Podle mě je Zafira jedno u nejpovedenějších rodinných aut té doby a ani dneska, skoro 10 let stará, nikterak neztrácí i na současnou konkurenci
Důvodem prodeje je to, že v práci dostanu služební vochcávku na CNG. Auto budu mít i k soukromým účelům a kilometr tam vychází na 0,90 - 1Kč/km, byl by tedy luxus držet doma Zafiru na pár dnů v měsíci, kdy jsem já pryč.
Pro ženušku a na tahání vozejku jsem pořídil malý nenáročný prdítko do města. Bohužel se mi už nepodařilo sehnat céčkovou Corsu, aby měla el. přední oka a dálkovej centrál, 5 dveří a slušnej stav . Je jich jak šafránu, evidentně se jich lidi nezbavují Takže máme (spíš tedy má) Getze, kterej byl za rozumný peníze a docela slušnej stav.
Loučení se Zafirou není úplně definitivní, protože jsem ji prodal kolegovi v práci . Naštěstí je to taky přesvědčenej oplista, opouští Vectru 20 let starou. Jde tedy do správných rukou, z toho mám obrovskou radost
Ostatně fórum.....kolikrát jsem ráno v práci otevřel první stránky fóra, než služební poštu. Je tu snaha pomoct, spousta prima lidí, nadšenců, neskoupých na informaci a ochotných poradit a to se jen tak na ostatních fórech nevidí S několika z vás se znám i osobně a jsem za to rád. Věřím, že se ještě uvidíme.
Pavel
život je změna a jedna nastala i u mě. Prodal jsem Žofku. Sloužila mi naprosto spolehlivě a bez problémů a moje loučení s ní nebylo vůbec jednoduchý. Vždycky jsem měl Opla, od géčkovýho sedana, přes háčkový kombi nakonec k Zafiře. Podle mě je Zafira jedno u nejpovedenějších rodinných aut té doby a ani dneska, skoro 10 let stará, nikterak neztrácí i na současnou konkurenci
Důvodem prodeje je to, že v práci dostanu služební vochcávku na CNG. Auto budu mít i k soukromým účelům a kilometr tam vychází na 0,90 - 1Kč/km, byl by tedy luxus držet doma Zafiru na pár dnů v měsíci, kdy jsem já pryč.
Pro ženušku a na tahání vozejku jsem pořídil malý nenáročný prdítko do města. Bohužel se mi už nepodařilo sehnat céčkovou Corsu, aby měla el. přední oka a dálkovej centrál, 5 dveří a slušnej stav . Je jich jak šafránu, evidentně se jich lidi nezbavují Takže máme (spíš tedy má) Getze, kterej byl za rozumný peníze a docela slušnej stav.
Loučení se Zafirou není úplně definitivní, protože jsem ji prodal kolegovi v práci . Naštěstí je to taky přesvědčenej oplista, opouští Vectru 20 let starou. Jde tedy do správných rukou, z toho mám obrovskou radost
Ostatně fórum.....kolikrát jsem ráno v práci otevřel první stránky fóra, než služební poštu. Je tu snaha pomoct, spousta prima lidí, nadšenců, neskoupých na informaci a ochotných poradit a to se jen tak na ostatních fórech nevidí S několika z vás se znám i osobně a jsem za to rád. Věřím, že se ještě uvidíme.
Pavel
- Frydex
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Pueblova Zafira "Žofka" 1.8 103kW
Rozvod z rozumu....
Tak snad se ještě někdy potkáme chlape, s nějakým jiným vozem od Opla třeba
Tak snad se ještě někdy potkáme chlape, s nějakým jiným vozem od Opla třeba
Frydexova Černá Mamba 1,7 CDTi 92Kw
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
Škoda mluvit
No ale souhlas, stejně jako nejlepší mobil je služební tak u auta to platí dvojnásob.
No ale souhlas, stejně jako nejlepší mobil je služební tak u auta to platí dvojnásob.
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- vojtavojta
-
- Kontaktovat uživatele:
28. ledna 2010 jsem Žofku naučil česky, byla to první jezdící Zafira-B s češtinou na světě. Tak ať dělá radost i dalšímu majiteli.
...služební vochcávku na CNG... a kilometr tam vychází na 0,90 - 1Kč/km – tak to je skutečně dobrá volba
Zdraví PepaS
...služební vochcávku na CNG... a kilometr tam vychází na 0,90 - 1Kč/km – tak to je skutečně dobrá volba
Zdraví PepaS
to PepaS: Týýý brďo, to jsem ani nevěděl No když jsi mi počeštil Astru, u Zafiry to pak byla automatická volba, hrozně jsem si na to zvyknul.PepaS píše:28. ledna 2010 jsem Žofku naučil česky, byla to první jezdící Zafira-B s češtinou na světě....
PepaSe nám, tedy vám všem, můžou majitelé ostatních značek jen a jen závidět. Brouzdám teď na jiném fóru, taky v Miloshově režii a je to tam mrtvý. Nestalo se mi tady, že bych na odpověď čekal týden dny jako tady
jojo, už to tu padlo dvakrát.....z rozumu. Ale ostatní moje JÁ to cítí jinak. Stejně se k Oplu jednou vrátím, vím to. Na Frydexova slova dojde
Pavle je to sice rozvod z rozumu ale stejně myslím, že se vrátíš zpět ke značce . Stará láska přece nerezaví . Ale jak píšeš, zlatá čeština od PepaSe s chytrou hlavou, zlatýma ručičkama a kamarádským přístupem . Není nad komunikací v rodném jazyku .
Astra H Z16XEP HB 10/2006 / Astra F X16SZ HB 5/1993
Jj octavia forum je kapitola sama o sobě. Plno keců o milovaných vymazlených oktávinkách. Na dotaz jak se rozdelavají dveřé abych vyměnil repro je odpověd s odkazem na klubový servis atd.
Samozřejmě si nezapomenu rýpnout do simply clever rešení.... Po 100tis olopaná "kůže" na volantu a řadičce, atd... A hned je člověk za nepřítele.
Samozřejmě si nezapomenu rýpnout do simply clever rešení.... Po 100tis olopaná "kůže" na volantu a řadičce, atd... A hned je člověk za nepřítele.