Bluetooth sada do auta s displejem

Zde řešíme vše co se týká interiéru a exteriéru mimo tzv. tuningu a stylingu, na to máme jinou sekci...
FerdaXXL

Re: Bluetooth sada do auta s displejem

Příspěvek od FerdaXXL » 18 úno 2009, 14:49

Díky Michale tak já ještě vydržim s nákupem a pak dej prosím vědět. Diky
Opel Astra H SEDAN - Enjoy 1.6XER 85 kW, Silver lighthing, Tempomat atd ....

Jako malej, to sem býval dost namyšlenej. Ale teď, teď už nemám žádnou chybu....

sori sa chibi a hrupki ...

Reklama

majkp

Příspěvek od majkp » 19 úno 2009, 12:28

No tak sem to nevydrzel a sada se prave montuje (primo u firmy Profitec), takze nejaky zkusenosti dam este tento tyden. Pristi sem na dovoleny, ale pokud pak chce nekdo s toudle sadou (Parrot MKi9200) vyzkouset svuj mobil nez se rozhodne, zda se vsechno synchronizuje jak ma apod, tak neni problem (v Praze teda) se potom domluvit.

Na forech Parrotu docela ale zkritizovali kvalitu hudebniho "zesilovace" parrot krabicky a rozhodne doporucujou to nezapojovat jako pruchozi clanek mezi radiem a reprakama, ale zapojit hudebni vystupy z Parrotu do AUX in v radiu a nechat to na radiu (pokud ma AUX in vstupy). Je to i lepsi pokud clovek planuje nejakej upgrade repraku a pripadne externi zesilovac, aby to slo skrz radio. O Line-in na 3,5mm jack neprijdete, akorat ten stavajici uz nebude funkcni, bude se pouzivat ten v Parrot sade, ktery se spolu s USB a iPod konektorama vyvede do skrinky u spolujezdce.

Podrobnosti k zapojeni dodam az podle toho jak to bude fungovat, pokud to teda bude fungovat... :lol:

FerdaXXL

Příspěvek od FerdaXXL » 19 úno 2009, 13:15

A v tom Profitecu asi nemaj tu 9200 vystavenou, že bych jí tam rovnou koupil a nechal namontovat viď ? Kam si necháš dát ten displej ? Pak by si mohl oprášit zrcadlo a hodit sem nějakou fotku. Když jsem koumal ten držák tak jsem nevykoumal jestli by šlo ten držák té 9200 přidělat na org. lištu na telefon, která je kolmá. Takže by se ten displej musel vyklonit o 90 stupňů.

Jako malej, to sem býval dost namyšlenej. Ale teď, teď už nemám žádnou chybu....

majkp

Příspěvek od majkp » 19 úno 2009, 21:24

Profitec je dovazi a i prodava. Jen na Sunnysoftu je maj asi o litr levnejsi, pac je to sedej dovoz nejspis protoze to nema ceskej manual.

Uz to mam nainstalovany, pokud jde o telefonovani, neni tomu vubec co vytknout, tel. seznam se po priparovani natahne do parrotu (trva to asi minutu dve) a je to, volis normalne otocnym tlacitkem nejdriv pocatecni pismenka a pak kontakty, je to rychly a pohodlny, zvuk je cistej, protistrana me paradne slysi (dvojitej mikrofon mam u zpetnyho zrcatka).

Pokud jde ale o hudebni funkce, zase ovladani perfektni, umi streamovat hudbu z mobilu, prehravat z USB flashdisku, nebo iPodu (ten nemam) a nebo z SD karty. Ja sem si to nechal zapojit pres line in, protoze na forech Parrotu dost zdrbali kvalitu hudby, kdyz se zapoji parrot jako pruchozi prvek mezi reproduktory a radio. Takze ja jsem si to nechal zapojit do line-in ale zadny zazraky se taky nekonaj. Proste to sumi, takovej sramot na pozadi, nevim jak to popsat a kdyz clovek zesili volume v Parrotu nad 70% tak to i trochu chrci. Kdyz tu samou skladbu pustim z CD MP3, je to dost rozdil, nemuzu si pomoct. Da se to pouzit kdyz clovek jede moc nad tim nepremejsli, neni to moc nahlas a ma to jako kulisu, ale kdyz se do toho zaposlouchate, je to proste slyset. Ale jak rikam je to hlavne HF sada a tam zvlada vsechno na jednicku!

Jinak Michale, pana Lebla z Profitecu (najdes ho na tech strankach parrotclubu) muzu na instalaci rozhodne doporucit. Nejdriv sem na nej vytahnul ruzny schematka a diagramy zapojeni postahovany ruzne z netu, tak docela koukal, ale pak se s tim popral a je to. Za instalaci das 1500 bez dane.

FerdaXXL

Příspěvek od FerdaXXL » 19 úno 2009, 21:33

no tak to je fofr tak ať dobře slouží. Ono ta muzika je jako třešínka na dortu. Ještě by mě zajímalo, kde máš ten displej a jestli jste se nebavili o tom multicamu nebo jak se tomu nadává? To už máš taky? Nebo ti to nebylo doporučeno ?

majkp

Příspěvek od majkp » 19 úno 2009, 21:37

Ze ses to ty du Ti udelat fotku... :lol:

FerdaXXL

Příspěvek od FerdaXXL » 19 úno 2009, 21:41

jeeee ty si taaaaak hodnej, ale nemusíš hned :D stačí časem. Je tam zima ;)

majkp

Příspěvek od majkp » 19 úno 2009, 21:56

Tumas, fuj to je rozklepany, ale pro predstavu asi staci...
Obrázek

Nejdriv sem chtel displej doleva, ale nevedel sem kam, sou tam samy tlacitka svetel a veetrani a nahoru na desku se mi to moc davat nechtelo, navic v baleni neni stojaci drzak na vodorovnou plochu, jen na svislou. Pak sem to chtel dat nad Brodit drzak s mobilem na ohebnej vertikalni kloub (je v baleni), ale pak me ukecal sem a je to rovnou priplacly na desce bez kloubu.

Pokud jde o Multican, zapomel sem se zeptat, ale pry to dela uz 14 let, tak asi uz videl ledacos a bude vedet. Ten ovladac sem zkousel uvnitr volantu ale strasne mi prekazel ten pasek co to drzi a pak sem furt neco zapinal/vypinal pri zataceni, tak sem to prdnul dolu na volant zepredu a tam je to dobry. Sice to tam trci jak dudlik, ale prekvalive mi to v nicem nevadi.

FerdaXXL

Příspěvek od FerdaXXL » 19 úno 2009, 22:01

je to luxusní díky moc ...

Oton
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Oton » 19 úno 2009, 22:04

Jen malej dotaz! :P
Co ten display ,co máš nalevo ukazuje??
To je jako videohovor nebo jak?A nakolik to příjde?Se vším všudy?Ptám se protože se mi to taky moc líbí! :!:
ptám se možná zbytečně ,protože kdybych si přečetl celou diskuzi tak se to asi dozvím ale nechce se mi to celý číst!
Díkec

Odpovědět