Tak jsem celkem úspěšně absolvoval kompletní výměnu reproduktorů od Francouzské firmy Focal, plus kompletní výměnu kabeláže včetně nového rozvodu elektriky pro 2 zesilovače 4x100W RMS a SW 1x200W RMS. Pro méně znalé je RMS normální hudební ( hrací ) výkon a nikoli žádné maximální hodnoty.
V předních dveřích jsou FOCAL K2 POWER 165 KR2 a v zadním platu ovály FOCAL POLYGLASS 690 CVX osazené do distančních kroužků z MDF potažené chlupem pro lepší a kvalitnější zvuk. Osobně nedoporučuji používat plast !!! Měl jsem to na minulém autě a ten rozdíl je dost znát. Reproduktory v zadních dveřích jsou zrušené. Dveře jsou kompletně vytlumené Zealumem ZNBS-VM1, aby nerezonovaly plechy a i pro lepší zvuk z reproduktorů.
Bohužel budu ještě muset vyměnit autorádio, protože při vyšší hlasitosti dochází ke zkreslení a snížení kvality zvuku. To originální rádio je pro tuto sestavu zcela nepoužitelné. Takže pokukuju po jiném rádiu nejlépe s DSP procesorem a ovládáním pro SW a přitom zachovat funkce BC. Zatím to vypadá na 1DINové rádio od
Pioneeru DEH-P88RS-II Ale ještě nevím jak to bude s ovládáním rádia na volantu a řízením hodin. Nebo jsem koukal na
ZE-NC5010MS für OPEL
No nehrálo to špatně

Bohužel po pár hodinách provozu mi odešel SW takže ho teď reklamuji a do vyřízení reklamace jsem bohužel bez pořádných basů