Stresni nosice (pricniky) II.
Re: Stresni nosice (pricniky) II.
Tak jsem gumu nasadil do té drážky a padla tam dokonale. Hluk se 100% zlepšil už to tak neřve a ten zvuk je i příjemnější. Takže investice se určitě vyplatila. Tak asi tak ...
Opel Astra H SEDAN - Enjoy 1.6XER 85 kW, Silver lighthing, Tempomat atd ....
Jako malej, to sem býval dost namyšlenej. Ale teď, teď už nemám žádnou chybu....
sori sa chibi a hrupki ...
Jako malej, to sem býval dost namyšlenej. Ale teď, teď už nemám žádnou chybu....
- Reklama
Takže abych to shrnul, tak stačí na výše uvedeném webu objednat gumu do alupříčníku, 11 mm širokou? Jaká délka? Nějaké další podrobnosti? Kolik tě to stálo? Já sice zahrádku moc nevyužívám a když, tak se střešním boxem, se kterým to nehučí, ale chtěl bych tu gumu i jako drobnou pojistku proti klouzáni boxu po příčnících...
Takže jsem koupil gumu od Neumanna a ne od Thule. Za Neumanna jsem dal 100 Kč za metr. Pasují tam samozřejmě obě. Průměr té drážky je 11 mm. Koupil jsem jí přímo ZDE Já mám org. zahrádku a přední příčník je o cca 10 cm delší než ten zadní. Kupoval jsem gumu 230 cm a ještě mi zbylo. Míry jednotlivých příčníků jsem věděl, ale už si nejsem 100 procentně jist tak ty míry dodám později.
Díky za info, půjdu do toho taky. Ta guma stačí jen natlačit do tý mezery, nebo jsi to ještě nejak lepil?
Stačí jen namáčknout ...
Vyndavací a zastamdací... , lepit určitě ne, pokud chceš používat tu drážku pro T adaptéry...
Chtěl bych se zeptat na podélníky- Opel Astra H 1,6 16V elegance -.Nějaké jsem na netu našel,ale je tam doporučení montáže v odborné dílně,atd.To nejde namontovat do těch připravených závitů pod krytkama v otvorech na střeše??Kdyby měl někdo zkušenost a pomohl i tím jaké koupit.Děkuji
Astra H 1.6 TWINPORT, 77kW / Z16XEP /
Ty máš Caravana? Do těch závitů pod krytkama se chytají příčníky, ne podélníky...
Nemám , 5-dveřák hatchback,já myslel,že do těch děr jdou podélníky,to jsem nevěděl,
Astra H 1.6 TWINPORT, 77kW / Z16XEP /
Tak jsem taky investoval, vzal jsem sadu jako popisoval kolega na první stránce s malou změnou v profilu tyčí, tedy:
- Patky Thule 4900 Rapid Intracker pro vozidla s věstavěnými podélníky
- Montážní kit Thule 4912 pro patky Intracker 4900
- (původně Aero tyče Thule 860 (120cm)) - já mám tyče 861, taky 120cm
Dneska jsem je namontil a spokojenost. Jel jsem je prubnout mimo město a nemůžu si na hluk stěžovat - pohoda
Jen poznámka, na střed střechy, do naznačených pozic na podélnících je tyč 120 jen taktak.... Patky jsou zasunutý nadoraz. O 5 milimetrů menší rozchod podélníků a už by to nešlo.
- Patky Thule 4900 Rapid Intracker pro vozidla s věstavěnými podélníky
- Montážní kit Thule 4912 pro patky Intracker 4900
- (původně Aero tyče Thule 860 (120cm)) - já mám tyče 861, taky 120cm
Dneska jsem je namontil a spokojenost. Jel jsem je prubnout mimo město a nemůžu si na hluk stěžovat - pohoda
Jen poznámka, na střed střechy, do naznačených pozic na podélnících je tyč 120 jen taktak.... Patky jsou zasunutý nadoraz. O 5 milimetrů menší rozchod podélníků a už by to nešlo.