Funkce navigace CD70 Navi
Re: Funkce navigace CD70 Navi
No kdo ma v hacku radio co mp3 neumi to je hooodne spatny
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Reklama
az tak velmi mi to zase nechybalo, teraz mam a myslim ze som mp3 pocuval iba raz.
já ani jednou nějak nemám cd mp3 ještě ve své zbírce
Tak to mi reknete ze mate doma pouze cd oba dva a zadnou placku s mptrojkama, v aute je to prave proto good ze mam na cd tak cca 8 alb a nemusim jak DJ to 20x za jizdy prehazovat
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
ano mam 1CD v aute, ale nejako ich nepocuvam. Skor fungujem na radiu
já tam mám furt Radiožurnál
Nevadí ak tam dáš 6CD naraz . A lepšia kvalita ako MP3milosh píše:No kdo ma v hacku radio co mp3 neumi to je hooodne spatny
Astra GTC 1,9 (110kW) No Swirl flaps. No EGR.;F 1,4 Caravan
Jo a je to tady, diskuse o tom ze na "seriovych" repro poznas origo cd od mp3 v Hacku teda urcite ne.
poradite mi zda a jestli jo, tak jak se daji do navigace CD70 zadat souradnice kam chci navigovat ? Ne adresa, ale jen souradnice. V cizine, kdyz nevim co je ulice a co mesto/čtvrt bych to docela uvítal, ale nemuzu to najit.
Astra H kombi 2007 - 1,6 XER 85kw, bílá, LPG, tempomat, navigace, ...
Kesi to spíš myslel tak, že pokud máš Operu na 6cd, tak máš lepší poslech jako u ostatních rádií s MP3. A to má pravdu. Na výkon a poslech Opery se nečapete ani s těma Pionýramamilosh píše:Jo a je to tady, diskuse o tom ze na "seriovych" repro poznas origo cd od mp3 v Hacku teda urcite ne.