Zamrzlý motorek ostřikovačů
-
Re: Zamrzlý motorek ostřikovačů
Tak vcera jsem zjistil ze nejdou ostrikovace celni ani zadni. jiz v listopadu jsem nalil nemrznoucku cca do -30 a a vse bylo v pohode. ted kdyz docela mrzne, u nas -18, tak nic. motorek je slyset, voda v nadrzce zmrzla neni a trysky jsem procistil a stejne nic... nevite co s tim??? muze to byt jen ztuhly v hadickach? muzou popraskat?
- Reklama
- vojtavojta
To chce na chvilu do vyhrivane garaze v obhodnim centru.
Astra H 1,6 16V 77kW 10/2005
OP-COM
OP-COM
Jojo chvilku to nechat v Centralu
A nebo, pokud jezdis delsi trasy tak vydrz ono se to od motoru obcas ohreje a rozmrzne jsem s tim nastesti nemel problem ani na parkovisti v maly upe a to tam to auto stalo ted tri dny
Opel Vectra B 1,6 16V 74kw 1999
Opel Zafira B 1,9 8V CDTI 88kW 2006
Opel Zafira B 1,9 8V CDTI 88kW 2006
-
zkusim to hodit u nas do centralu, ale co pak??? mam dolejt jeste cistou nemrznoucku???? aby to zas nezamrzlo...
Vypustito, alebo vystriekaj aspoň polovicu a doplň nemrznúcu aspoň na -60
Astra GTC 1,9 (110kW) No Swirl flaps. No EGR.;F 1,4 Caravan
Caute
Ten motorek ostrekovacou je spustany cez niejake relatko alebo je to napriamo cez packu? Viem o poistke. Dik
Ten motorek ostrekovacou je spustany cez niejake relatko alebo je to napriamo cez packu? Viem o poistke. Dik
Zafira B rok 2005 Motor 110 Kw
Motorek ostřikovačů stěračů je jeden pro ostřikování čelního nebo zadního okna. Je ovládán řídící jednotkou elektronického modulu v motorovém prostoru a dle sepnuté polarity směru otáčení ostřikuje čelní nebo zadní okno. Pojistka FE7 u vozidel s REC nebo FE8 u vozidel bez REC.
Astra H Z16XEP HB 10/2006 / Astra F X16SZ HB 5/1993
- sladas opc
- Kontaktovat uživatele:
ja mel kdysi problem ze mi zamrzlo ostrikovani a praskla pojistka jak jsem to zkousel a neslo ani otevirani kufru..ma to spolecnou pojistku s na otevirani kufru...docela jsem cumel nez jsem na to prisel..
Opel Astra OPC
U znameho cvaka niejake relatko ale neostrekuje. Na mojom aute zase nic necvaka a neostrekuje. Je to cez relatko?
Zafira B rok 2005 Motor 110 Kw