jak pridelat N1 prepazku?
Re: jak pridelat N1 prepazku?
že by nekde soudruzi z NDR udelali chybu? zkus nejaky vrakac nebo tak nevim no, prinejhorsim to vemu zpet... kdyby jsi to mel na nic.
Astra G caravan 1,6 16V 74kW - bejvalka
6x Astra H Caravan 74 - 92kW CDTI,
Zafira B, 1,7 CDTI 81kW, 7 míst,
Astra J S.T., 2,0 CDTI, 121kW,
Insignia ST (Facelift), 2,0CDTI 143kW, OPC line
Vivaro B, 1,6CDTI 103kW, 9 míst
www.rentalcarsczech.eu/nase-vozy/
6x Astra H Caravan 74 - 92kW CDTI,
Zafira B, 1,7 CDTI 81kW, 7 míst,
Astra J S.T., 2,0 CDTI, 121kW,
Insignia ST (Facelift), 2,0CDTI 143kW, OPC line
Vivaro B, 1,6CDTI 103kW, 9 míst
www.rentalcarsczech.eu/nase-vozy/
- Reklama
-
dostal bych tam tu prepazku kdybych vymenil celej stropni tapec za ten s tema uchytama???
Potřeboval bych oddělat ten obdélníkový rám ze zadu zadních sedadel. Nevíte někdo jak na to? Bo do servisu kvůli tomuhle se mi zrovna nechce. Někdo tady psal, že je to přinýtované, jak to tedy odnýtovat? Dík za radu...
OPEL KADETT 1,6 66kW
OPEL ASTRA G 1,6 74 kW
OPEL ASTRA H 1,6 85 kW
OPEL ASTRA G 1,6 74 kW
OPEL ASTRA H 1,6 85 kW
- Frydex
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
No pokud je to nanýtované, tak to musí jít odvrtat. Ale vůbec nevím jak to vypadá ? Ty tam tím pádem asi nemáš ty úchyty v tom stropě asi že ?
Frydexova Černá Mamba 1,7 CDTi 92Kw
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
To sem byl ja. Odvrtat hlavicky nytu, pak jde vypacit ten ram od sedacky. Zbytky nytu vytahat klestema a pokud nejdou, tak naopak zatlouct do sedacky.fila píše:Potřeboval bych oddělat ten obdélníkový rám ze zadu zadních sedadel. Nevíte někdo jak na to? Bo do servisu kvůli tomuhle se mi zrovna nechce. Někdo tady psal, že je to přinýtované, jak to tedy odnýtovat? Dík za radu...
Tyhle madla sem mel. Srouby to chce pobouchat kladivem, pac ja je mel od auto-ateiger na nejakym lepidle. Jinak nejdou povolit a jen se strhaj. Jeden ze ctyr sem musel stejne odvrtat.dimi píše:Do toho se mi právě moc nechce. Tady jsou fotky toho držáku pod madlem. Do toho se to přišroubuje kolečkem se závitem, něco jako jsou na kancelářských židlích.
-
myslite ze by slo dodelat to to uchyceni na sit? drzi to jen tapec, nebo je to uchyceny ke kastli? ma nekdo nejakej napad???
Jde to, v tématu napište si o své katalogové číslo jsem pátral pro číslech těch držáků a pak stačí prořezat tapec stropu ve správném místě a asi našrouvobat- info od RomanaK
-
juknu na to... takze se to sroubuje ke kastli??? jinak diky za info...
EDIT: tak jsem koukal u kolegy na zafire A. ty uchyty jsou trochu jiny a jsou prichyceny ke kastli...
EDIT: tak jsem koukal u kolegy na zafire A. ty uchyty jsou trochu jiny a jsou prichyceny ke kastli...
Ve stropě úchyty nemám, jsou přidělané na madlech nad okýnkama (jak se tak dozvídám, existuje několik verzí). Jinak zkusím ty nýty odvrtat a snad to dopadne dobře. Mám z toho trochu obavy. Jinak dík za rady...
OPEL KADETT 1,6 66kW
OPEL ASTRA G 1,6 74 kW
OPEL ASTRA H 1,6 85 kW
OPEL ASTRA G 1,6 74 kW
OPEL ASTRA H 1,6 85 kW