Radošova zlatá žirafka 1.9 CDTi 88kW - prodáno
- Radoš92
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Radošova zlatá žirafka 1.9 CDTi 88kW
V sobotu zase mytíčko. A včera mi zhasla při zapnutí klíčku kontrolka auta s klíčkem. (16145). Tak jsem se zaradoval, říkám si, zase na chvilku v klidu. Ano, na chvilku. Dneska se zase rozblikala. Naštěstí mám na to fígl. Mrška to udělá jednou za měsíc, pak je klid, jen svítí uložená závada, pak to zhasne, jak se chvíli neprojeví a další den se to zase rozbliká.
Aktuální: Opel Zafira B 1.8 | Z18XER
Předchozí: Opel Astra G 1.8|X18XE1
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi|Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC|Z20LET
Předchozí: Opel Astra G 2.0 Di|X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4|Z14XE
- Reklama
- Radoš92
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Opraven přední nárazník, seřízeny světla aby lícovaly s nárazníkem, a konečně to vypadá hezky, jak ten nárazník je správně nasazený. Umyto, naleštěno a může jít, mrcha.
Coze, zase budes menit?
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Radoš92
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Jo. Rozhodl jsem se. nechceš mi prodat svoje Géčko?
Ted mi zena rekla ze gecko ma nevycislitelnou hodnotu, to uz je clen rodiny Ale dobre za 80t je tvy
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Záleží jak má omezený rozpočet. O jednom hezkém géčku taky vím.
Diagnostika TECH 2 a GM MDI, programování a resetování řídících jednotek, zjišťování security kódů k jednotkám
http://www.carteam.cz tel: 777620300 nebo 777620301
http://www.carteam.cz tel: 777620300 nebo 777620301
I TY brute?
No mas pravdu naftova zafira neni pro kazdyho, bude zpet Z-A O-P-C?Radoš92 píše:Jo. Rozhodl jsem se.
- Radoš92
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Za 80, trochu uber, za ty prachy by muselo mít najeto tak maximálně taky těch 80000km.
No, ne že by mi ZB neseděla, je to supr auto, interiér strašně pohodlný, hezký, dobře se řídí. Ale zrovna tohle auto není ve stavu, v jakém by mělo být. O DPF už jsme tj mluvili a je tam spousta věcí, co nemá být. Pravda, že jak jsem měl dole přední nárazník, tak je poznat, že to je Italka, ani zrnko koroze, nic rezavého, všechno jak nové i na motoru.
ZA OPC jsem teď zvažoval, na G fóru v odkazech je, ale černá. A modré OPC je lepší OPC. To že jsem to prodal, byla ta největší hloupost. Ti povím, že normálně, když si na ní vzpomenu, tak mám takový ten pocit u srdce, jakoby když se rozejdeš s holkou a za měsíc si na ní vzpomeneš jak byla báječná. Nevím jak to popsat. Prostě to auto mi strašně učarovalo, miloval jsem ho. Nic lepšího jsem zatím neřídil. (RomanK říkal, pokud v tom chceš jezdit, nesmíš se svézt v ZB OPC). Neříkám že musím mít OPC zafiru A, líbilo by se mi to a vůbec by mi nevadilo jít o několik let vývoje dozadu. Ale ty zafiry mají vesměs 10 let a bude stále těžší najít krásnou, vybavenou a zachovalou s málo km. Vem že já jsem OPC prodal před půl rokem za 142000! Ta co mají v www.autobazarextra.cz je za 88500. A má o 4000 km více než mwěla moje. Chceme se přestěhivat zpátky do Opavy do bytu, a tím by mi odpadlo ježdění autem do práce, takže bych uživil a uchoval u sebe ZB OPC. Takže chci teď nějaké Géčko, ve stavu, aby ještě tak dva, tři roky vydrželo moje mazlení, něco našetříme a pak se budu dívat po nějaké Zafiře B, protože to je báječné auto a vůbec nevylučuju, že to bude OPC. Takhle bych to chtěl, uvidíme co přinese budoucnost.
No, ne že by mi ZB neseděla, je to supr auto, interiér strašně pohodlný, hezký, dobře se řídí. Ale zrovna tohle auto není ve stavu, v jakém by mělo být. O DPF už jsme tj mluvili a je tam spousta věcí, co nemá být. Pravda, že jak jsem měl dole přední nárazník, tak je poznat, že to je Italka, ani zrnko koroze, nic rezavého, všechno jak nové i na motoru.
ZA OPC jsem teď zvažoval, na G fóru v odkazech je, ale černá. A modré OPC je lepší OPC. To že jsem to prodal, byla ta největší hloupost. Ti povím, že normálně, když si na ní vzpomenu, tak mám takový ten pocit u srdce, jakoby když se rozejdeš s holkou a za měsíc si na ní vzpomeneš jak byla báječná. Nevím jak to popsat. Prostě to auto mi strašně učarovalo, miloval jsem ho. Nic lepšího jsem zatím neřídil. (RomanK říkal, pokud v tom chceš jezdit, nesmíš se svézt v ZB OPC). Neříkám že musím mít OPC zafiru A, líbilo by se mi to a vůbec by mi nevadilo jít o několik let vývoje dozadu. Ale ty zafiry mají vesměs 10 let a bude stále těžší najít krásnou, vybavenou a zachovalou s málo km. Vem že já jsem OPC prodal před půl rokem za 142000! Ta co mají v www.autobazarextra.cz je za 88500. A má o 4000 km více než mwěla moje. Chceme se přestěhivat zpátky do Opavy do bytu, a tím by mi odpadlo ježdění autem do práce, takže bych uživil a uchoval u sebe ZB OPC. Takže chci teď nějaké Géčko, ve stavu, aby ještě tak dva, tři roky vydrželo moje mazlení, něco našetříme a pak se budu dívat po nějaké Zafiře B, protože to je báječné auto a vůbec nevylučuju, že to bude OPC. Takhle bych to chtěl, uvidíme co přinese budoucnost.
Prodám ti svoje Hčko a přidám kontakt na dobrého psychiatra.