Dovolená v chorvatsku a dovolené vůbec 2011-12
Re: Dovolená v chorvatsku a dovolené vůbec 2011
Ciernu Horu odporucam ... krasne prostredie a ceny sa nedaju porovnat s chorvatskom..aj ked sem tam trosku bordel,ale zas nic tragicke...
Astra H Cosmo Z14XEP,zlatá metalíza
Moja astra: https://www.opel-astra-h.cz/forum/viewto ... iova+astra
Moja astra: https://www.opel-astra-h.cz/forum/viewto ... iova+astra
- Reklama
Tak jak letos ? kdo kam?
chtěl bych jet teď co nejdřív na otočku např. do Puly. Čekám na počasí.... ať to aspoň má cenu...
chtěl bych jet teď co nejdřív na otočku např. do Puly. Čekám na počasí.... ať to aspoň má cenu...
Opel Astra H caravan 1.8 103kw
VW T5 9míst, 1.9 TDI, - NOVĚ možnost půjčit třeba na dovolenou.
ex: Opel Vivaro 2.5dti
ex: Astra H caravan 1.7cdti
Sherpaski.cz
lyžařská, snowboardová, telemarková škola Hrubá Voda
Skicamp.cz
Private Ski School
Chcibytinstruktor.cz
Sherpaski.cz
Skicamp.cz
Private Ski School
Chcibytinstruktor.cz
Zdravím,
8. července jedem na týden do Poreče, hotel Delfin, polopenze / dobře tam vaří -- takové malé obžerství/....jo a taky se těším jak zafiru projedu po normálních dálnicích / Rakousko , Italie / né po té naší bumštráse do Brna
8. července jedem na týden do Poreče, hotel Delfin, polopenze / dobře tam vaří -- takové malé obžerství/....jo a taky se těším jak zafiru projedu po normálních dálnicích / Rakousko , Italie / né po té naší bumštráse do Brna
Jojo. Ted jsem na kamionu videl " fandim nejdelsi offroadove trati v cr. D1"
Opel Astra H caravan 1.8 103kw
Sherpaski.cz
Skicamp.cz
Private Ski School
Chcibytinstruktor.cz
Sherpaski.cz
Skicamp.cz
Private Ski School
Chcibytinstruktor.cz
- smileboy
- Kontaktovat uživatele:
Já letos s Asterkou a rodinkou do Chorvatska, ale ještě nevíme kam, buďto Istrie nebo někam mezi Zadar a Split (Pakošten, Primošten, Trogir). Spíš ale kvůli ježkům bude 2. varianta. Jedem na blind, ale koncem prázdnin, takže to bude snad v pohodě. Trasa ČB -> Linz -> Graz -> asi objížďka Mariboru přes Ptuj a Lenart -> Krapina -> Zagreb -> Karlovac -> Zadar. Už se nemůžu dočkat..
Opel Astra H 1.9 CDTi Caravan 88 kW, 1/2007, GID, aut. klima, CD30 MP3, stropní DVD, tempomat a největsí vychytávka - ovládání předních oken DO!
Kdo mate maly deti kolik jim bylo kdyz jste toto absolvovali? My mame slecnu 5let a prcka 1.5 roku a tomu staci kdyz jsme o vikendu jeli do LBC a knoural skoro celou cestu protoze v aute proste nespi, proto ac bych taky nekdy rad vyjel k mori dokud pindovi nebude aspon 4-5 si netroufam a hlavne asi pres noc
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- smileboy
- Kontaktovat uživatele:
Hehe, to mi radši ani neřikej:)) Mám přesně jako Ty prcka 1,5 roku. Na druhou stranu je fakt, že v autě usne uplně bez problémů. Zatim teda jezdíme max. tak okolo 100 km k babičce, ale zvládá to v pohodě. Chceme jet přes noc, takže ho musíme nějak vměstnat ve spánku do autosedačky, což bude asi zábava..milosh píše:Kdo mate maly deti kolik jim bylo kdyz jste toto absolvovali? My mame slecnu 5let a prcka 1.5 roku a tomu staci kdyz jsme o vikendu jeli do LBC a knoural skoro celou cestu protoze v aute proste nespi, proto ac bych taky nekdy rad vyjel k mori dokud pindovi nebude aspon 4-5 si netroufam a hlavne asi pres noc
Opel Astra H 1.9 CDTi Caravan 88 kW, 1/2007, GID, aut. klima, CD30 MP3, stropní DVD, tempomat a největsí vychytávka - ovládání předních oken DO!
Tak to já bych přes noc prostě nejel. Mně stačilo jet vloni HK - Ruzyně v noci (odlet do Bulharska jsme měli okolo 5 hodiny ráno) a měl jsem co dělat, abych už u Chlumce neusnul... Na cestu autem k moři (Itálie nebo Chorvatsko) to s dětma vidím tak za dva roky (dceři pak budou 4, synovi skoro 7), nezbytný předpoklad bude namontovat do astry DVD a určitě si to dám s noclehem někde v půlce cesty.
- smileboy
- Kontaktovat uživatele:
Já už jsem si to zkusil už posledně, vyjeli jsme ve 3 ráno a i bez energetickejch nápojů v pohodě. Mezi 9 a 10 jsme přijeli do Záhřebu, že si dáme oddych. Místo oddychu přišla samozřejmě prohlídka města a půlmetrová pizza... Cesta ze Záhřebu do Zadaru byla hrozná, tentokrát už tu samou chybu neudělám nebo po obědě předám řízení mojí drahé:) Cesta zpátky na noc bez zástavky se dvouma red bullama uplně v pohodě.
S malýma děckama jedině přes noc. S malou jsme jeli poprvé delší trasu (800 km) když jí bylo 9 měsíců. Samozřejmě přes noc a bylo to v pohodě, celou prospala. Přes den je to samozřejmě slabší a když je hodně ostrých zatáček, tak už v autě párkrát hodila tyčku.milosh píše:Kdo mate maly deti kolik jim bylo kdyz jste toto absolvovali?...