Denní svícení vedle mlhovek
- Frydex
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Denní svícení vedle mlhovek
Dobře si to rozmysli, mohl by si za to dostat pokutu
Frydexova Černá Mamba 1,7 CDTi 92Kw
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
- Reklama
já bych jí určitě fasnul páč to chci časem posadit k zemi
- Frydex
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
No jasně, když ti spodek světla bere o asfalt, tak je to problém...
Frydexova Černá Mamba 1,7 CDTi 92Kw
Tak jsem je zkusil taky namontovat , není to nic extra , ale vždy se to dá předělat ( koupit jiné černé kryty mlhovek ) dělal jsem to pouze na koleně a venkovní teplota tomu taky nepřidala . Myslím že podle vyhlášky to je , posílám to jen na ukázku jak to vypadá ,čau.
Zafira A 1.6 16V 1999 LPG
Zafira B 1.8 16V 2006 LPG
mozna to mohlo byt pod tou mlhovkou.........
astra h Z 16XEP Twinport n JOY 2004 SPORT OP-COM XENONY AFL
Tohle řešení je mi velmi sympatické (a mně to zase nad tou mlhovkou přijde lepší).
Ale já budu zvažovat denní svícení až v případě, že bude něco rozumnýho k dostání do otvorů pro mlhovky (který nemám). Nechci tam přidávat žádnej prvek, co tam opticky "nepatří".
Kdysi jsem na něco takovýho narazil tuším od Helly, ale nebyla to vůbec levná záležitost.
Ale já budu zvažovat denní svícení až v případě, že bude něco rozumnýho k dostání do otvorů pro mlhovky (který nemám). Nechci tam přidávat žádnej prvek, co tam opticky "nepatří".
Kdysi jsem na něco takovýho narazil tuším od Helly, ale nebyla to vůbec levná záležitost.
- sladas opc
- Kontaktovat uživatele:
to dalik:existuje krabicka ktera dokaze rozsvitit dalkovou a nebo treba mlhovklu na mensi vykon nez ma a to pouzivaji jako denni sviceni a to nikde nemusis zadelavat zadne jine svetla..
Opel Astra OPC
- sladas opc
- Kontaktovat uživatele:
milan 967:mas to pekny,rpzmerove to bude taky dle predpisu bych rekl..jen trosku prijde ze to spise sviti vice do strany nez dopredu,ja to chtel prave taky takhle neco vyresit,ale ty zkoseny predky to je proste na prd tam se to dela blbe.ale jinak pekny!!
Opel Astra OPC
Jojo vím, četl jsem, určitě zajímavá varianta pro takový, co uvažují jako já.
Ale já se té variantě přes mlhovky nebráním, naopak se mi přední část auta s mlhovkama víc líbí. Jinak mi v zásadě o to denní svícení samotné zase tolik nejde
Ale já se té variantě přes mlhovky nebráním, naopak se mi přední část auta s mlhovkama víc líbí. Jinak mi v zásadě o to denní svícení samotné zase tolik nejde
Do předu to svítí super ,
Zafira A 1.6 16V 1999 LPG